Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: még egy kis biztatás

#218853 Suby66 Előzmény: #218848

türelem... most a pozitív USAra is gyengül a forint, szted mi lesz, ha pl. két napot esik a piac?

ui. negyedéves zárásokhoz közeledünk, a spekik is tudják, profitrealizálás lesz/van.

uui. nézd csak, hogyan zúzták le az OTPt 2 nap alatt 7400ről-6935re (több, mint 6%) és még van egy-két nap az ünnepek előtt...

#218851 Euroman Előzmény: #218848

mondjuk hosszú távon ez is gáz, ha minden héten mennek 1 %-ot 5 részletben....a végén ebből is 50 % fölötti emelkedés jönne ki, ami azért elég nevetségesen hangzik, mert ath lenne a vége tupír adatokra.....nekem ezek a hangulati, meg beszerzési manager indexek mind tupírok, mert a kutya se tudja honnan szedték őket.

#218848 Euroman Előzmény: #218844

köszi, ezt is olvastam....usa most éppen megint ágaskodgat, pedig már olyan jó lenne egy tisztességes minuszos zárás

még egy kis biztatás

#218844 Suby66

utoljára a március közepi forinterősödési hullám előtt járt itt az euróval szemben a kereskedés. Technikai elemzési szempontból a 265.5 körüli szint fontos ellenállásnak számított, de elesett, így ez további rövid távú forintgyengülés irányába mutató tényezőnek számít.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=4&i=130844

nem minden arany

#218837 Suby66

én most OTP shortban is utazom... sztem beverik a padlóra (persze stoppokat kirakom).

a földgáz ETFem - na az gáz :D

ui. az EGISem lasan eladó lesz (ha holnap megint beesik...), mondjuk azt 19200ért vettem

Re: nincs cím

#218817 Amatoregy Előzmény: #218813

1/10, 2/10, 3/10

vagy a legdrágábbat teszi ki először

vagy amit kitaláltál.

CSAK tartsd hozzá magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#218813 Suby66 Előzmény: #218773

csak a türelem terem rózsát...

a csalódottság a tréder halála.

ui. nem kell köszönni, nekem is voltak sötét pillanataim soxor az életben. ilyenkor az arcnélküli elfordul tőled, mert csak a nyerő az érdekes és menő. ezt sosem felejtsd el. a többség nem kíváncsi a csalódásra, veszteségre (max élveszkedni rajta).

uui. most lassan ki kéne dolgoznod az exit stratégiádat, nehogy a kapzsiság szele megkapjon ha véletlen megközelítjük a 270et. a stoppjaidat (stoploss és profit stop) kezd el számolgatni és senkinek sem áruld el (nekem sem...). majd ráérsz utána beszámolni, ha kiszálsz a biznicedből...

#218773 Euroman Előzmény: #218769

267,15 yes,yes,yessss! üssétek ezt a szart:) suby köszönöm, hogy szemmel tartasz...komolyan jólesik....még egyszer köszi!

az utóbbi 9 munkanapból …

#218769 Suby66

az utóbbi 9 munkanapból csak egy 1 napot gyengült az EUR a HUFhoz képest...

szép trend:

261 - 266,5

#218768 Suby66 Előzmény: #218762

volt egy profit stoppom 268,5ön, de kiszedtem ma.

csak jelzem, hogy kőkeményen 270es körül várom továbbra is...

#218762 Euroman Előzmény: #218761

végre levált arról a buzy zloty-ról...az tovább erősödik, a huf végre gyengül......

#218761 Euroman Előzmény: #218760

gratulálok! Neked legalább már sikerült...én csak 270-nél lennék nullán, az még elég messzinek tűnik....266,94 most éppen....remélem április elején minden öszefossa magát, és még a választás előtti külföldi kitárazás is rátesz...én úgy érzem a fidesznek semmilyen programja sincs, csak egyelőre erről még lehet hallgatni....viszont a választások után már teríteni kell a lapokat....a társadalmat nem lehet lecserélni, az pedig sokkal többre nem képes, mint most.

#218634 Benjoe Előzmény: #218187

50k mivel vagyunk lemaradva az átlagbértől? Ft-tal? Örülnék, ha a német átlagtól csak 50k-val lennék lemaradva. De gondolom bele van számolva Románia, meg Bulgária is. Vagy előzünk meg még valakit?

#218187 Euroman Előzmény: #218173

usa új startégia: mindennap emelkedjünk egy ürgefingnyit, aztán várjunk, hogy mi a reakció. nagyot már nem tudunk emelkedni, mert hát a makrok annyira nem jók, inkább csak stagnálnak, akkor próbáljuk meg ezt a sunyi megoldást. olaj 80 usd fölött??? hah...mikor a végtermékek egyáltalán nem fogynak, a készletek is csúcson vannak...usd kicsit erősödik, aztán nem győz nyögni az az ökör, aki ma ennyiért megvette, mert szépen megint visszaballag....ez nagyon gáz ami itt folyik....ahogy nyilasi írta: a zenekar még játszik a titanic halad....a jéghegy meg....úgyis tudjuk.

orbán rezsis dumájára kiváncsi leszek...egyesek szerint ma sem fizetjük meg az energia piaci árát, viszont a bérekhez képest már ez is katasztrofálisan drága....szóval melyik lobby győz? Az európai átlagbértől 50K-val le vagyunk maradva, de még ezt is be akarják fagyasztani, sőt csökkenteni....melyik lobby győz?

#218173 Euroman Előzmény: #218169

ide a rozsdás bököt, hogy azon mesterkednek, hogy 10.900,00 legyen a dow vége...rendkívül hülye népség.

#218140 Euroman Előzmény: #218088

hát ez tényleg pech...nekem is most fog (2 hét múlva) egy 4 hónapos tiroli munkából hazajönni az egyik barátom....ő mondjuk képben van, mert rendszeresen netezik kint, de amikor december elején kiment, akkor arra számított, hogy 280-ért fogja tudni beváltani...mondjuk akkor reális is volt az elképzelése.