Na meg ez... Vétel 436-on kitöltve, ok-zva, erre kiderült, hogy már nincs fedezetem, mire visszavontam néhány vételi ajánlatot, már 442-volt.... És ne legyek mérges...
Na meg ez... Vétel 436-on kitöltve, ok-zva, erre kiderült, hogy már nincs fedezetem, mire visszavontam néhány vételi ajánlatot, már 442-volt.... És ne legyek mérges...
gyakorlatilag kéne:)
Na igen, úgy könnyebb lenne...:-)
De ha igazak a hírek, akkor pár hónap és a 700-at is átugorja a papír.
Most látom, volt ma 416-is, annyiért azért vettem volna...
Várszegi és a mahinációi. ez az egyszemélyi kézi vezérlés borzolja a fotisok idegeit, csak egyszer lántánk bele a lapjaiba :)
Hali,
szerintem kiszagolták, hogy VG is kap egy szeletet majd a tortából, ha épül a Nemzeti mellett a kongresszusi központ. Legalábbis ezek a hírek járnak...
Lépett hátra néhányat, csak hogy nagyobb lendülettel vigye át a 440-et :))
Érzek némi késztetést a belevételre, de félek ha szakad az oti, magával rántja ezt is...
szerk: legutóbb is 420-as pakkot vittem a 35x-ig tartó esésben, nem volt egy nagy élmény.
jajj most olvasom
természetesen 438 volt az eladási áram :)
ez nem lehet igaz...
ott állt az eladási áram előtt (738), erre tessék
pffff
Akkor lassan készülhetsz, valami mozglódik itt, már 435-36-on veszegetik...
nézd vissza a chartot :)
OTP/10? Ez jó. :-)
Én vettem 398-on, vhol 440 felett bővítenék.
hmm nagyon alulárazott a papírka, remélem egy 530 benne lesz áprilisban, most tentikéztessék itten, van más :).
Általában OTP/10 szokott lenni az arányszám, tehát még a nyarat árazza, persze mélypontnál is tévedett foti sajnos :)
erre válaszoltam:
"Mi lenne ha meg is fordítaná?
o)"
a többi zeeh_-nek ment:
"szóval ezért írtál be az OTP-be....
ne cibáld az oroszlán bajszát :))"
megpróbáltam egy hsz.-ben 2 választ írni
nem jött be :)
Akkor írjunk ide is valamit :)
Az Oti-hoz képest minden lemaradó, legyen az alsó vagy felső csúcs.
Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen mégis csak ő diktálja a magyar irányt legtöbbször.
Midcap-ek azért már jobban egymáshoz hasonlóan viselkednek, mint az alábbi hosszú charton látszik: http://stooq.com/q/?s=fotex.hu&d=20100325&c=3y&t=c&a=lg&b=1&r=otp.hu+raba.hu
Fotex még mindig a tavalyi csúcsa alatt forog, ezért érthető, hogy ezért kisebb kockázattal egyre inkább veszik.
440 felett viszont +25-50%-os tér nyílik, ami a bluek kifulladásával kézzel fogható közelségbe kerülhet, ami esetleges jó hírrel párosulva a cég háza tájáról pedig ennek időbeli sebességét növelheti.
Bocsánat, ezt a Rábába szántam.
Betudom a hajnalnak. ;<))
Nincs egyedül.
Aszem visszaveszek egy adagot, ez az egyik kedvenc részvényem.
Nyertem hatalmasat vele régebben, és buktam is vele, de az eredmény még tisztes nyereség volt. Kezd éledezni, ideje foglalkozni vele.
Anno szintén olyan 800 körűl kezdtem veszegetni aztán lett egy szép pakkom ami sokat hozott, igaz nem dt, nem swing, hanem hosszabb távon.