amikor elmúlik a válság. Média cégeknek nincs reklámbevétele...
amikor elmúlik a válság. Média cégeknek nincs reklámbevétele...
Csak a halál biztos.
Ha jós lennék, már látnál a tv-ben alatta 0690-es számmal, illetve nem, mert akkor már valahol egy szép tengerparton lógatnám a lábaim. :))
Látom, ez meg csordogál tovább lefelé szép csendben.
:) biztos? határidőt a szigetesek kapják.
:))
Egyelőre erőtlen a papír. De az se valószínű, hogy a jövő hétvégi választásig olyan nagy rally lenne szvsz, majd inkább utána.
A hatit június után még egyszer átgörgetik szvsz szeptemberre, addigra talán sikerülni is fog felfújniuk az árfolyamot 211 fölé, nehogy elégedetlen legyen a vevő. :)
előfordul, na meg ha jól látom az adat is jól esett, hogy már kijött :)
Hát elég szánalmas ha egy blikk újságban megjelent nem hivatalos eredményt publikálnak Sanda Ipse módra:))
Na bakker, én meg várom, mint a karácsonyt. :))
Visszanéztem, mi volt azon a héten, hogy ez kimaradt. Nem voltam gépközelben 2 nap, csak max. annyi ideig, hogy megnéztem a maileket. De hogy ennek ellenére nem láttam/hallottam erről semmit, azon most meglepődtem.
már kijött a februári hallgatottsági mérések eredménye.
http://www.hirextra.hu/2010/03/17/hallgatottsagi-adatokkal-mismasol-a-neo-fm/
Mondjuk az tény, hogy az elején nagyon elcseszték a startot.
Nem úgy kell megreformálni a hallgatók zenei ízlését, hogy mindjárt az első nap kőkemény rockot adunk (mert ilyen is volt, nem is értettem az első nap kora reggel, hogy ezek mit akarnak ezzel elérni).
Nem tudom, hogy miért nem jelent még meg a stat, de szvsz nem véletlenül lehet visszatartva.
csak nehogy egy nagy paff legyen...A Sláger zenéi nélkül az a két senkiházi bohóc nem hoz hallgatottságot.
Az a februári hallgatottsági adat javíthatna a kedven, ha végre kijönne, de még mindig nem akar valahogy megjelenni, gondolom "véletlenül". ;)
Az öröm alá lehetne még gyújtani egy nagybüfis hírrel és mehetne a fellegekbe.
no herceg, no party;) :))
nagyon belangyosodott ez a papir...többet gondoltam róla kb. 2hete,azt hittem kimaradtam az év bulijából.....
sztm semmit nem jelent :)
Melyik résre gondolsz? Mert van pár. :)
Erőt adhatna a februári hallgatottsági adat, valamiért nagyon vissza van tartva + a nagybüfi megjelenése a rádióban valamilyen formában.
sztm amíg megvan a rés, nagy baj nincs. Viszont erőtlen...
Úgy látom, ez a hallgatottsági adat ma se akar kijönni.
Holnap nem leszek, úgyhogy tuti akkor jön megint, ..ssza meg. :(