kár hogy az építőipar haldoklik... lenne jövőd.. :)))
mondjuk a sátram állítását nem bíznám rád...
kár hogy az építőipar haldoklik... lenne jövőd.. :)))
mondjuk a sátram állítását nem bíznám rád...
Na, így áll a projekt...:)))
Megfogadtam Amatőr tanácsát, mégis, építettem fölé egy sátrat....
Kicsit lassan haladok, de egyszer kész lesz...
http://kepfeltoltes.hu/100419/DSC00105_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100419/DSC00106_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100419/149841686DSC00107_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mar annyi soder meg cenent sem maradt, hogy vodorben keverj egy keveset kanallal?
Egyebkent en a kutya miatt korbe szoktam barrikadozni a friss betont. :)
KAvics jó ótlet lett volna....de az sem volt már.....
Igen. Amit én iroj az egy komoly koporéteget képzett volna. Lehet, hogy nagyobb kavicsot kellett volna bele nyomkodni.
hmm, ez lehet, hogy segített volna, de ha láttad volna milyen volt, más véleményen lennél.
3 lapát beton kellet volna oda, kb.....
Száraz cementet kellett volna késöbb raszórni és átsimitani.
Száraz cementet kellett volna késöbb raszórni és átsimitani.
Nem fogjátok elhinni, hogy jártam.
Tegnap betonoztam, a kemence, grill, bogrács aljzatot.
Szépen lesimítottam, tényleg jó lett, főleg, hogy még ilyet nem nagyon csináltam.
Bejöttem, meg kajáltam, majd mivel esőre állt, kimentem, letakarni a betont....
MIt látok, a kölyök németjuhász kutyánk, nem csak átment, de benne ugrált a friss betonban.....olyan lett hogy álhattam neki ismét lehúzni, de már nem lett olyan szép, mint eredeti állapotában.
Kellett volna még beton hozzá, de a keverőt, már visszavittem....
Így jártam....
:DDDD
Arról nincs infóm :)) Én biztos nem :DDD De az gusztustalan is :) Viszont a csaj-csaj kapcsit mindeki jobban elfogadja, mármint mindkét nem :)
Na és a pasik? Nektek hány százalékotok rejtett bi? :-))
egyébként állítólag a nőknek kb. 80%-ában van bi hajlam, csak a többség ezt nem fedezi fel, mondjuk épp hasonló élmények kipróbálásának hiánya miatt ;))
azt nem tudom, itt nem volt ilyen durva a helyzet :))
De a srácnak az is eléggé sokkoló volt, h. szembesült vele, kettő néha több, mint kell... :)
Aki meg azzal szívatta, h. csak az ő gyenge teljesítménye a gond, mindenkinek részletkben menően mondta, h. mit csináljanak utána, és majd akkor kritizálják... :D
:-)
A jóbarátokban is volt egy ilyen sztori, annak csúnyább vége lett.
Ott a lány rájött hogy ő inkább a lányokat szereti. Na persze az csak film..ilyen ám elképzelhetetlen a való világban. :-)))
egyik haver unszolta állandóan a b.nőjét, h. kipróbálják hármasban. Nagyon sok idő után a csaj ráállt, és úgy megtetszett neki a dolog, h. nagyon rákapott, jobban, mint azt a pasi akarta volna... :) Végül már le kellett nyelje a pasi, hogy néha a csaj elment kettesbe is lánnyal szórakozni, mert ad1: a psi nem bírta az igényekkel a tempót, ad2: a csaj ha már én engedtem alapon... :)
Pihentek:D
Nem beszélve,a 4 évvel ezelőtti árak sem azonosak a mostaniakkal......nehogymár, a mostani áron fizettessék ki a 4 évvel ezelőtti fogyasztást....