Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#230998 Csokigyáros Előzmény: #230996

kár hogy az építőipar haldoklik... lenne jövőd.. :)))

mondjuk a sátram állítását nem bíznám rád...

#225507 Robag Előzmény: #225068

Mar annyi soder meg cenent sem maradt, hogy vodorben keverj egy keveset kanallal?

Egyebkent en a kutya miatt korbe szoktam barrikadozni a friss betont. :)

#225066 Amatoregy Előzmény: #225060

Igen. Amit én iroj az egy komoly koporéteget képzett volna. Lehet, hogy nagyobb kavicsot kellett volna bele nyomkodni.

#225060 hosszhuszár Előzmény: #225058

hmm, ez lehet, hogy segített volna, de ha láttad volna milyen volt, más véleményen lennél.

3 lapát beton kellet volna oda, kb.....

Nem fogjátok elhinni, ho…

#225038 hosszhuszár

Nem fogjátok elhinni, hogy jártam.

Tegnap betonoztam, a kemence, grill, bogrács aljzatot.

Szépen lesimítottam, tényleg jó lett, főleg, hogy még ilyet nem nagyon csináltam.

Bejöttem, meg kajáltam, majd mivel esőre állt, kimentem, letakarni a betont....

MIt látok, a kölyök németjuhász kutyánk, nem csak átment, de benne ugrált a friss betonban.....olyan lett hogy álhattam neki ismét lehúzni, de már nem lett olyan szép, mint eredeti állapotában.

Kellett volna még beton hozzá, de a keverőt, már visszavittem....

Így jártam....

Re: csaje-hez

#218138 rbbj11 Előzmény: #218137

:DDDD

Arról nincs infóm :)) Én biztos nem :DDD De az gusztustalan is :) Viszont a csaj-csaj kapcsit mindeki jobban elfogadja, mármint mindkét nem :)

#218135 rbbj11 Előzmény: #218129

egyébként állítólag a nőknek kb. 80%-ában van bi hajlam, csak a többség ezt nem fedezi fel, mondjuk épp hasonló élmények kipróbálásának hiánya miatt ;))

#218134 rbbj11 Előzmény: #218129

azt nem tudom, itt nem volt ilyen durva a helyzet :))

De a srácnak az is eléggé sokkoló volt, h. szembesült vele, kettő néha több, mint kell... :)

Aki meg azzal szívatta, h. csak az ő gyenge teljesítménye a gond, mindenkinek részletkben menően mondta, h. mit csináljanak utána, és majd akkor kritizálják... :D

#218129 csaje Előzmény: #218126

:-)

A jóbarátokban is volt egy ilyen sztori, annak csúnyább vége lett.

Ott a lány rájött hogy ő inkább a lányokat szereti. Na persze az csak film..ilyen ám elképzelhetetlen a való világban. :-)))

csaje-hez

#218126 rbbj11

egyik haver unszolta állandóan a b.nőjét, h. kipróbálják hármasban. Nagyon sok idő után a csaj ráállt, és úgy megtetszett neki a dolog, h. nagyon rákapott, jobban, mint azt a pasi akarta volna... :) Végül már le kellett nyelje a pasi, hogy néha a csaj elment kettesbe is lánnyal szórakozni, mert ad1: a psi nem bírta az igényekkel a tempót, ad2: a csaj ha már én engedtem alapon... :)

#214299 hosszhuszár Előzmény: #214297

Nem beszélve,a 4 évvel ezelőtti árak sem azonosak a mostaniakkal......nehogymár, a mostani áron fizettessék ki a 4 évvel ezelőtti fogyasztást....