Regisztráció Elfelejtett jelszó

Metatrader

Re: nincs cím

#218131 _pda_ Előzmény: #217557

van "extra" indikátor, bár nem értem, h miért ettől a frissítéstől térdelt meg

#218115 Zabás Előzmény: #218111

Köszi! De nem ilyenre gondolta, nem Zig-zag-ra, lehet rosszul fogalmaztam. Nekem olyanra lenne szükségem ami trendeket rajzol, ha emelkedik az aljakat húzza össze, ha meg esik akkor meg a tetőket. Most a laptop megy, teszek majd fel holnap képet, hogy mire is gondoltam.

Köszönöm!

#218111 Amatoregy Előzmény: #218101

igen.

olyat keress, hogy swing pullback. abban van egy, ami fibo szinteket is ótómatikusan a kiválasztott idősík max-minhez húzza....

tudtok , olyan indikátor…

#218101 Zabás

tudtok , olyan indikátort ami összeköti az aljakat vagy a tetőket iránytól függően és az aktuális időnézetben. Olyat találtam ami 30p húzgálja a vonalakat, de ha 5 percesre átteszem, akkor is a 30p vonal marad bent! :(

#217861 Amatoregy Előzmény: #217557

A frissítés után nekem is tető lassan nyílik meg. Ha meg többször rákkintok, akkor sokáig semmi, majd feldobja 6 ablakban....

#217557 lackok Előzmény: #217555

Szerintem egy, nem az alapértelmezett csomagban lévő indikátor vagy Expert. Nekem ugyanis az üzenetek nyilnak hibásan az egyik miatt. De alaptelepítésnél minden jó.

#217503 _pda_ Előzmény: #217153

vissza raktam a 225-öt, a 226 használhatatlan számomra :S

jahhhh, és kiöltem a live update-et

#217174 _pda_ Előzmény: #217155

szia, köszi ezt már olvastam itt régebben is de más lehet a probléma

az előző verzióval nem volt gond a default beállításokkal sem, ez meg olyan, h klikkelek a parancsikonra az indításnál és megmered az egész gépem

fél percig semmi, majd beugrik

van mentésem az előző verzióról, ha ez ilyen hulladék marad, v nem jövök rá a problémára, kiölöm belőle az updatert és megy vissz a a régi

any idea?