feltennéd valahová?
nincs kedven reggelni csak ezért :))
thx.
kell a régi?, persze át kell pakolnod a beállításaidat
nekem nem fordítja be. Illetve nem látom az indikárok között...
nem.
A netbook fekszik meg töle. buetooth kapcsolat, a telefon a modem.
van "extra" indikátor, bár nem értem, h miért ettől a frissítéstől térdelt meg
Kratyának van valami trendcsatorna rajzolója. Én már letöröltem. :(
Vagy van itt egy trendline indi, ami riasztani is tud: http://cdn.forexfactory.com/attachment.php?attachmentid=7130&d=1152592425
Megtaláltam, el sem hiszem :), Pedig már párszor kerestem :)
http://www.forex-tsd.com/indicators-metatrader-4/3582-auto-trendline-triangle-indicator-6.html
Köszi! De nem ilyenre gondolta, nem Zig-zag-ra, lehet rosszul fogalmaztam. Nekem olyanra lenne szükségem ami trendeket rajzol, ha emelkedik az aljakat húzza össze, ha meg esik akkor meg a tetőket. Most a laptop megy, teszek majd fel holnap képet, hogy mire is gondoltam.
Köszönöm!
igen.
olyat keress, hogy swing pullback. abban van egy, ami fibo szinteket is ótómatikusan a kiválasztott idősík max-minhez húzza....
tudtok , olyan indikátort ami összeköti az aljakat vagy a tetőket iránytól függően és az aktuális időnézetben. Olyat találtam ami 30p húzgálja a vonalakat, de ha 5 percesre átteszem, akkor is a 30p vonal marad bent! :(
A frissítés után nekem is tető lassan nyílik meg. Ha meg többször rákkintok, akkor sokáig semmi, majd feldobja 6 ablakban....
Szerintem egy, nem az alapértelmezett csomagban lévő indikátor vagy Expert. Nekem ugyanis az üzenetek nyilnak hibásan az egyik miatt. De alaptelepítésnél minden jó.
nem tudom, h mi okozhatja ezt a brutál belassulást az indításnál :((
vissza raktam a 225-öt, a 226 használhatatlan számomra :S
jahhhh, és kiöltem a live update-et
szia, köszi ezt már olvastam itt régebben is de más lehet a probléma
az előző verzióval nem volt gond a default beállításokkal sem, ez meg olyan, h klikkelek a parancsikonra az indításnál és megmered az egész gépem
fél percig semmi, majd beugrik
van mentésem az előző verzióról, ha ez ilyen hulladék marad, v nem jövök rá a problémára, kiölöm belőle az updatert és megy vissz a a régi
any idea?