:)))
egyebkent savanyu a szolo Nyugat miatt, vagy mi a baj? Segitek szivesen, ha kinn szeretne boldogulni. Kihallani velek nemi sertödöttseget vagy haragot azokra, akik nem Mo-on töltik az ev 365 napjät.... miert?
:)
Ha a pf-en is oly aktív, mintr említi, akkor bizonyára nem kerülte el figyelmét Pénznyelő nick beírásai. Ezen beírások olymértékben emlékeztetnek az Önéire, hogy a hasonlatosság megtévesztő.
A billentyűkombinációit meg - fel ne róják nekem - leszarom.
Én itthon vagyok, Ön pedig vendég, aki más nemzet(ek) értékrendjét képviseli ellenemben. Tehát, legyen kedves és használja a hazámban mindenkit megillető szó és betürendet. (mellyet olykor én is elhibázom de ennek oka teljesen más.)
Vendégbarátságra meg hivatkozzon a közelkeleten.
Ez itt Európa közepe. Nem az EU -é!
Tessék már megérteni!
Nohát ...
Nem, én nem szavaztam.
Nem tudtam eldönteni, hogy az szdsz-re vagy az mdf-re pöttyintsek...
:-)
megint semmi relevanciäja :) Bämulatos :)
Mondok en is ilyen temäba vägot. Mindenki ältalänosit, de On nem. Mert az esernyo piros.
Egyebkent elkezdett esni. Itt eszakon. Nem ott delen.
nem hordtam sose fenn az orrom, ha volt miért, én elnézést kértem, ezt tudja itt is mindenki, de pf-en is tudták. Miért kellett volna ezúttal elnézést kérnem?
Mellesleg értékelhetné, hogy billenytyükombinációkkal ékezeteket is hasznälok, csak hogy Önnek is könnyebb legyen olvasni. De ezentul nem teszem, ha Onnek välaszolok, hiszen meg ezert is kritikät ro fel, erthetetlen okon.
Penznyelo nem tudom kicsoda, de en sem hasonlitgatom Ont mäshoz, es eleg unalmas az ällando emlgetese. Mivel rendre irreleväns info, csak engem hergelni hivatott az emlegetese, ezert megengedhetem magamnak, hogy azt mondjam: ha szerelemes bele v. nem tudom, beszelje meg vele, de ne hozza mar elo minduntalan a bosszantäsom kedveert. Koszonom.
Ha nem talältam összefuggest, nyilvän en hibäm, segitsen, välaszoljon a feltett kerdesekre, utäna talän meg en is megertem. Az ilyen szereny kepessegü emberrel legyen szives empatikus, hiszen Ont nem egyeni erdekek vezerlik, mint masokat, hanem On masokkal, idegenekkel akar jot tenni, ez a kuldetese. Igy ha välaszokat ad sztem udvariasan feltett kerdeseimre, azt nagyon megkoszonom.
"p.s: mindenki mindenben ältalänosít, kölönben 30 percig tartana a legyegyszerübb témáäkban is megszólalni...Pl. az autó gyorsabb közlekedési eszköz, mint a bicikli. aki kötekedni akar, azonnal megszólal, hogy ez ältalänositás, és nem szabad ilyet mondani, hiszen a belvärosban, dugóban, Pesten, reggel 7.50-kor ez nem igaz."
Erre jó megoldás a kerékpáros futár ...
Nyugaton bevált. Nemde?
Az elnézéstkéréssel adóssom maradt. A német kiosztású billentyűzetével egyetemben, amit nem magyarosított.
;)
Ha a gondolkodás nehezére esik, akkor kérem üljön vissz a az iskolapadba. Ez alól nem tudok felmentést adni.
A mondataimat, ha aprólékosan, Pénznyelő módra, szét is szedi, akkor valóban nehezen talál összefüggést ...
:(
Pláne, ha nem is akar ...
;)
Látjuk, hogy megvan, már a maszopnak is van egy szavazata!
:-))
Hova nem telefonál be? ès hogy jönnek ide a szavazók? Ez a hsz-vältäs és a välaszom nem volt semmilyen szinten politikai összefüggésben, akkor miért a szavazók emlegetése? Mit ért az alatt, hogy nem teszem meg helyettük? Kik helyett? Ès mit jelentsen, hogy a két kezükkel dolgoznak? Kik? Magyarország dolgozóinak nagy része a szolgáltatói és közsszfeéräban van, tehät nem kétkezi dolgozók, ha ezt értette volna alatta. De hogy ez hogyan jön ide, megint nem értem. És a diplomát végképp nem. Mi az, hogy fölé akar kerülni? Mi az, hogy akar? Talán nem azért áldozza be valaki 5 év munk´ját, hogy abból késöbb magasabb, kényelmesebb jövedelmet profitáljon? Másrészt mindenki mindig jobbat akar, hatalomvágyról ne is beszéljek, ez sincs semmilyen összefüggésben a diplomával.
Szolgálni? Nem a személyes jutalmazás hajtja? Ne hargudjon, de Ön hol él? A méheknél, hangyyáknál van ilyen. Altruizmus az emberben max. családon belül szorult.
De alapvetöen ha még a mondatokat külön-külön értelmezni is tudnám, a kontextus az egész bejegyzésben szämomra hiänyzik.
p.s: mindenki mindenben ältalänosít, kölönben 30 percig tartana a legyegyszerübb témáäkban is megszólalni...Pl. az autó gyorsabb közlekedési eszköz, mint a bicikli. aki kötekedni akar, azonnal megszólal, hogy ez ältalänositás, és nem szabad ilyet mondani, hiszen a belvärosban, dugóban, Pesten, reggel 7.50-kor ez nem igaz.
"Legfeljebb a magyarok ..."
;)
Így pontosabb? Ugye?
Általánosít az úr, de rosszul teszi.
A szavazók többsége(!) ha teheti, nem beszél, nem telefonál be, hanem próbál tenni valamit, amit Ön, nem tesz meg helyettük. Nem is teheti. Ugyanis, ők, dolgoznak. Esetenként a két kezükkel ...
Nincs mindenkinek diplomája itt sem de aki akarja, teheti jobbá az életét - ha hagyják.
No és?
A baj akkor jön ha valaki erre hivatkozva és diplomáját lobogtatva akar mindenki elé/fölé kerülni.
Valójában még ez sem a valódi hiba.
A valódi hiba az, amikor nem akar a megszerzett poziból a többség javára szolgálni. A szó szoros értelmében értem a szolgálatot.
Érdekes nem?
Amikor nem a személyes jutalmazás hajtja az embereket, hanem a többségi jólét. Vajon van még ilyen? Vagy utópia lenne?
...
Döntsék el Önök.
hol van ez a szavazó izé????
Megvan, köszi...
fele, fele ...
;)
Fele olvasó, fele ... tudjátok? nem?
......lehet tenni gyerek mellett is. Legfeljebb.........
A LEGFELJEBB szót kérem értelmezze. Ha félreérthetö volt a fogalmazäs, én kérek elnézést.
Nem én voltam!
kiváncsi leszek szaporodik-e még a szavazatok száma markánsan...
vagy kifújt a létszám...eddig 46-an adták le voksukat...
egyébként Herceg mondott arra valamit,hogy úgy kb mennyien látogatják ezt az oldalt,illetve mennyi regisztrált név van itt az oldalon?-vagy ez titok és magánügy:)
5 -en lennének?