Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Lehet más...?

rbbj11 Előzmény: #217188

nem hordtam sose fenn az orrom, ha volt miért, én elnézést kértem, ezt tudja itt is mindenki, de pf-en is tudták. Miért kellett volna ezúttal elnézést kérnem?

Mellesleg értékelhetné, hogy billenytyükombinációkkal ékezeteket is hasznälok, csak hogy Önnek is könnyebb legyen olvasni. De ezentul nem teszem, ha Onnek välaszolok, hiszen meg ezert is kritikät ro fel, erthetetlen okon.

Penznyelo nem tudom kicsoda, de en sem hasonlitgatom Ont mäshoz, es eleg unalmas az ällando emlgetese. Mivel rendre irreleväns info, csak engem hergelni hivatott az emlegetese, ezert megengedhetem magamnak, hogy azt mondjam: ha szerelemes bele v. nem tudom, beszelje meg vele, de ne hozza mar elo minduntalan a bosszantäsom kedveert. Koszonom.

Ha nem talältam összefuggest, nyilvän en hibäm, segitsen, välaszoljon a feltett kerdesekre, utäna talän meg en is megertem. Az ilyen szereny kepessegü emberrel legyen szives empatikus, hiszen Ont nem egyeni erdekek vezerlik, mint masokat, hanem On masokkal, idegenekkel akar jot tenni, ez a kuldetese. Igy ha välaszokat ad sztem udvariasan feltett kerdeseimre, azt nagyon megkoszonom.