értem, akkor jó.
a hasonló kaliberű országokhoz képest jó az adat. Nem Ausztriához, vagy a svédekhez képest.
szerintem nem, de én nem értek hozzá...mondjuk én a magam 45 évével nagyon félek a munkanélküliségtől, mert nagyon fiatalon már voltam, és nem könnyen találtam melot, pedig akkor bármennyiért elmentem volna...ma már nem mennék el bármennyiért, és értlemszerűen bármit sem tudok megcsinálni...szerintem nincs és nem is lesz új munkahely Mo.-n...az teszi jól, aki jó fiatalon minél hamarabb elhúz innen, aztán ha már megszedte megát visszajön vagy vissza sem jön...én a környezetemben mindenkinek ezt tanácsolom, akinek tudok segítek is...én magam már nem kellek, mert túl öreg vagyok, bár ha elveszteném a melómat inkább lennék ausztriában alkalmi munkás, mint itthon rosszul megfizetett alkalmazott
kösz az infor, de 265,8-nal egyelőre nem bírt....zloty is megint erősödik
üdv mindenkinek! megint itt vagyok...jó meló volt a hétvégi, érdekes emberekkel találkoztam, és pár száz euroval megint "gazdagabb" vagyok...ez most tényleg jó áron van, 250 körül sikerült begyűjteni...megint nem sikerült 265 fölött maradni ma reggel, megint örülnek a semminek meg a kiemelkedő magyar munkanélküliségnek:
hétfö sztem is döntö lehet, sok szempontbol. nekem 265.8 körül van az ellenälläs. Afelett 270 jön (nem néztem meg a pontos értéket, de akörüli
hmmmmm...
ha szerencséd van a 270 meglehet belátható időn belül
csak visszapattan a boli aljáról hetesen
ha megnézed, áttörtük az ellenállást és felette maradtunk...pozitív jelzés
harmadszorra, de sikerült. ha ma nem sikerük délre indulunk.
hétfő elég érdekes nap lesz :)
lehet európa ezt is bekajálja, pedig ez csak a tegnap délelőtti emelkedés újból...ugyanis a futik minuszban zártak, az snp például épp csak azt hozta vissza, tehát kb ott van, aho, tegnap hajnalban.
shanghai comp a tegnapi betlit hozta vissza, a hangseng még annak a felét sem...ázsia mostanában nem valami erős, most a mutyi amerikára és európára koncentrál
szerintem nem mentették meg őket, csak kaptak egy kitöltetlen csekket, amit ha ki is kell tölteni, akkor megint keződik a prüszkölés....ázsiai piacok elég mérsékeltek, csak japán ment, ami ezen a héten eddig erősen lemaradó volt, és kína, ami viszont tegnap jelentős minuszban zárt, tehát azt korrigálta.
kh...holnap 265 felett lehetünk....gdp adat után, akár 267 is :)
de ez csak speki...semmi valóságalapja
most már jobb az átlagom... :)
:D:D
Nem befolyásolja otilia árfolyamát sajna:))
csütörtök esti ima: jaj Istenkém, csak holnap indulnánk már el 265 fölé....
nem semmi ami itt folyik...még szép, hogy az eur nincs mondjuk 254-nél...mert akár az is lehetne...most azzal bíztatom magam, hogy ha ilyen száguldásnál maradna 260 felett, akkor talán egy tőzsdei korrekció visszasodorná 270 irányába....nem tudom, csak kincstári optimizmus...más: ma délután voltam egy itteni belvárosi otp-ben...egy vaterás partnernek fizettem a számlájára...35 percet vártam, hogy szólítsanak, 3 idős embernek segítettem számot húzni, mert azt sem értették mit kell megnyomni, 12 várakozó ügyfélből délután fél ötkör 8 idős ember volt...úgy éreztem magam, mint valami szoc.otthonban....ügyintézők ugyanazok, mint 5 éve, mikor eljöttem tőlök: kedvesek, tudatlanok és nagyon lassúak.