sárga, sárga...de milyen csíkokkal?:))))
sárga, sárga...de milyen csíkokkal?:))))
Az öltöny sötétkék, halvány szürke csikokkal, a nyakkendö piros, szürke csikokkal, a mártás meg sárga. :)
Azért én tulajdonképpen nagyon szeretem a német alaposságot....:)
ez jólesett
Korán zártam az olaj shortom (még így is bőven nyerő).
Dehogy frissen kihozott öltönyömre a paradícsomos húst magamra borítom az étteremben az egy kicsit sok!!!!!!!
Jelenleg a könyvem izgalmasabb, ráadásul alig 40 oldal van az ezerből :))
Az izgalom jó, a mérgelődés kevésbé, bár igazából már hellyel-közzel tudom kezelni a piaci anomáliákat - kivéve mikor nem :))
Végülis ezért csinálod, nem? Hogy legyen kis izgalom.
Képzeld el, minden nap nyernél egy zsák pénzt biztosan, nem is érdekelne pár hét után:)
Csak kötözködj és legközelebb ricsit írok a richter helyett, ráadásul csupa kisbetűvel :))) A vérnyomásom meg már úgy is vágtázik :))
Ehhez ló se kell. Csak szél.
Ez költségtakarékos megoldás...
Csak hátrafelé ülve hamarabb elszédül az ember :)
Ki.asz.tt HUMET!!! Már kezdek szédülni én is :D
Bármerre ülsz a lovon, a hajad tud lobogni a szélben, csak legyen vágta:)
Szemét, sz@r, kereskedhetetlen richter. Tegnap ugyanilyen, de ellenkező előjelű futikra 1000 pontot esett, ma meg 800-at emelkedik, mindkétszer forgalom nélkül, persze én meg mindkétszer fordítva ültem meg a lovat...
óóóó hogy az retkes isten ****át rakná bele ebbe a szar szutyok progiba is wááááááááááá
Rá se kellett szólnom az otp-re. :-)) Most már csak az a nyüves arany húzzon már felfele!
mocskos büdös **** KT nem hiszem el hogy kötelező ilyen **** fosnak lenni állandóan
tönkre tesznek ezzel
ez volt eddig a legdühösebb hozzászólás :))