Holnap reggel nem leszek. Ez az elmúlt napok alapján azt jelenti, hogy menni fog tovább fel kb. 10-11 óráig.
Holnap reggel nem leszek. Ez az elmúlt napok alapján azt jelenti, hogy menni fog tovább fel kb. 10-11 óráig.
870en aranyos az a 12k.s csomagocska ha az megindulna lefele ki tudja hol állna meg :-)))
869
870-en dugó, amit ha átvisz...
... akkor beleveszek.
Tartogatom a 805-öst, s beálltam 845-re bővíteni. Hadd menjen..
Berakták a fékeket, kíváncsi leszek, meddig megy el.
Freesoftnál is fék 2310-en. OTP meg megy, mint az őrült tovább fel, ezt se hittem volna.
Cashline veszi állítólag.
dettó ugyanaz, épp pár perce néztem rá, vevői oldal sem volt túl izgalmas, eladói ugyanannyi mint órákkal ezelőtt, most meg nézem hogy valami változás? és 850 a víz is kivert, hogy ezt hogyan? miként? mire? miért? :)
Bizony...
Csak hirtelen lestem, amikor a könyvre néztem, hogy mi a fenétől lett ez 850, amikor pár perce még 840 körül állt.
Én se merek itt beszállni egyelőre.
Én már venni sem merek, habár 2mini pakk ment el 844en meg 845ön itt üldögélek nulla rábával és pislogok szó szerint, mert ekkora ugrásra nem számítottam...
Várjuk meg a nap végét :) Remélem ma már nem lesz felső kanóc...
Csak nem te voltál? :)
Nincs miért bocsánatot kérni, a reggeli stop kiütés óta nem vagyok poziban, csak párszor néztem rá, amikor gépközelbe kerültem, ezért nem is mertem visszaszállni, mert nem tudtam volna figyelni rá.
Bocsi!
Hát eztet 832ig öntötték így záróra :)
Ezek szerint nem nagyon akarták, hogy 840felett zárjon... :S
Emlékeim szerint választások előtti 2 hét inkább pirosban úszik, mint zöldben.
Abban viszont egyetértek, hogy elég barom módon kampányolnak, ami miatt örülhetnek, ha egyáltalán az 50% meglesz. Vitya már szépeket ígér a fiataloknak is (akikről 2002-ben és 2006-ban is megfeledkeztek kéz a kézben a többi párttal és amely fiatalok most javarészt a Jobbik felé húznak inkább), de konkrétumokról szokás szerint semmi.
Még a végén 840-es zárónk lesz?