Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: a hét nagyon bika kilátású

#216041 Sumér harcos Előzmény: #215839

"A kiszámíthatatlanság abból is adódik, hogy a globális GDP 20 százaléka került a piacra válságkezelés címén, ami egyúttal a régi struktúrát konzerválja: a következő 10 év növekedését áldozták fel azért, hogy egy torz rendszert foggal-körömmel megmentsenek az összeomlástól, s ezzel együtt a teljes tisztulástól."

ha ez igy lesz ugye,mi történik itt a következő 10 évben?

Re: nincs cím

#216005 Pityke35 Előzmény: #215998

Akkor várunk...elvégre erre az évre szól a fogadásunk a szuperbuxra! Csak lesz ez lejjebb is...:)

#215998 Rowan Előzmény: #215994

Én már ki sem számolom az átlagom...

de rosszabb, mint a Tiéd.

hiába venném vissza, longolni itt úgysem merek

#215994 Pityke35 Előzmény: #215985

Nekem is az van...23380 aszem az átlagom...kicsinálnak lassan! Venni, fordítani semmit nem merek ilyen rsi-nél...patthelyzet. Ha zárom tuti fordul...úgy szokott lenni! :)

Ez a k..va tőzsde kezd e…

#215945 Pityke35

Ez a k..va tőzsde kezd egy globális átba..áshoz hasonlítani! Bár lehet h azért érzem így, mert engem kezdenek átb..ni...!

#215891 Euroman Előzmény: #215855

szívesen...ha szhar is a kedvem, igyekszem a fórum hasznára lenni...egy húron pendülnek nyilasival...

#215785 Euroman Előzmény: #215767

lehet...3-500 eur-nál 1200-2000 huf különbség...mondhatni semmi....legfeljebb a "sikerélmény" hogy 60 alatt is vettem....ahhoz képest hogy elég sok van 80 fölül is, sőt egy kevés még 90 fölöttről is...örültem mikor 66-68-assal tudtam higítani, így jött ki jóindulattal a 70-es átlag

#215752 Euroman Előzmény: #215542

na holnaptól lesz lehetőségem talán venni euro-t 257-ért, igaz nem sokat...de egyáltalán nem tudom vegyek-e, mert szinte semmi nyereség nem lenne rajta...szerintem max egy pár száz eur jönne össze, annak a visszaváltása meg csak 10K-nál kisebb huf hasznot hozna...ez higításhoz édes kevés, a haszon sem jelentős...még alszom rá...ha veszek is, azonnal eldobom, kell legalább egy hangyányi sikerélmény...most úgy nézem lesz szeptember-október is mire 270-ig visszavánszorog....nem tudom hogy fogom ezt az újabb 6-7 hónapot kibírni...teljesen ki vagyok készülve.

#215542 banyaiz Előzmény: #215536

jogos az előítélet biztosan sok szempontból, de ebben a világban minden látszat, belegondolsz a pénz is csak papír, megenni azt sem tudod.

Szóval ha a pénzben bízol, akkor már csak egy apró lépés, hogy bankban is bízz. :D Látod kimentették a nagyokat mindenhol világon.

#215536 Euroman Előzmény: #215531

tudom, ajánlgattak is már befektetéseket.....de bankként nem érdekelnek, azok próbálnak befektetést eladni, akik már a hungáriás időkben is ott voltak...szóval profi biztosítósok, de amatőr bankosok...a körülmények sem olyanok, nulla diszkréció, átépítették a fiókot, aztán fele akkora lett...

én annyira nem bízok 2008 ősze óta senkiben és semmiben, hogy a tőkém semekkora részét sem adom ki a kezemből...nem adom oda a pénzt egy darab papírért, mert egyik országról (ezért nincs külföldön sem befektetve a tőke), és egyik pénzintézetről sem tudom, hogy igaz-e amit magáról állít. Nyilasi mai cikke az otp-ről ismét megerősített ebben a hitemben...aztán lehet, hogy ő is téved, és még utálja is az otp-t, de elég hihetőnek tűnik amit ír.

#215531 banyaiz Előzmény: #215530

Allianznak is van bankja.

Van egy jó film ajánlom neked Halálos közellenség, igaz történet, és abban is utálják a bankokat. :D

#215524 Euroman Előzmény: #215511

na az totál nem érdekel, mondhatni tojok rá....akinek nincs pénze, az ne vegyen lakást, autót, led tv-t....a tescoból se lehet pénz nélkül semmit elhozni....nekem soha nem volt és nem is lesz hitelem, amit nem tudok megfinanszírozni, arról lemondok....egyébként ez nagyon jó volt népnevelésnek, mert ami 2008 őszéig a bankokban ment, az gusztustalan volt...volt ott chf, yen alapú hitel nulla hitelbírálattal olyan hülyéknek akik a hitelt a betéttől sem tudták megkülönböztetni...tisztult legalább kicsit a piac, és június 11 után tovább fog tisztulni, ha életbe lépnek az újabb szabályok

#215511 rbbj11 Előzmény: #215506

de negativ vagy....van olyan, h. vonzäs törvénye. Azt vonzod magadhoz, ami a beällitottsägod. Igy csak a negativumokat. Ahogy BUX nem egyenlö magyar gazdasäggal, csak OTP-vel, ugy HUF sem egyenlö magyar gazdasäggal. Inkäbb örülj, h. honfitä#rsaidnak csökken a lakästörlesztöjük.

#215506 Euroman Előzmény: #215482

hát igazad van Testvér....talán most gyengül 2 napot, de aztán ha hétfőn nem vágnak legalább 5,75 %-ot, azaz nullára, mint az usában, sőt azalá, legyen negatív kamat hisz ****köcsögbajnaioszkó****hagyó megcsinálta, akkor megint csak erősödni fog a huf, mert miért nem vágtak még nagyobbat..hisz az ország tele van életerős, gazdag, boldog emberekkel, mi hitelezünk a fél világnak, több híres cégünk van, mint a németeknek és usa-nak együtt...a minimálbér 5000 eur/hó, az átlagbér 8500 eur/hó és általában a világ legfő****ább gazdasága...hányás az egész...ma olvasóm hogy szopógépbajnai oszt észt a görögöknek...menjen a parlamentjük elé szónokolni az utcára, ott garantáltan megpicsázza valaki, ami itthon sajnos nem következett be...még eddig