Nem biztos ! Szerintem csak választások után ! Majd ha jön a pofára esés... Szerintem 2 / 3 közelébe se lesz a fidesz ha ilyen barom módon kampányol tovább. Ezzel amit csinál csak a Jobbikot erősíti. :) Megköszönöm nekik ! :)
Nem biztos ! Szerintem csak választások után ! Majd ha jön a pofára esés... Szerintem 2 / 3 közelébe se lesz a fidesz ha ilyen barom módon kampányol tovább. Ezzel amit csinál csak a Jobbikot erősíti. :) Megköszönöm nekik ! :)
Gratula, ez a jó taktika az ilyen papírral, sajnos nekem most csak dt-re fussa...
Én sem vennék most hosszútávra semmit. Nem tudom, meddig megy még felfelé minden, de 2.5 hét múlva választás. Lassan elkezdenek realizálni szvsz keményen.
Lassan olyanok leszünk mint a sápítozó falusi vénasszonyok :)) Örüljünk inkább a realizált nyerőnek, még ha kevesebb is lett mint amit kihozhattunk volna...
Én szolidan ülök a valagomon és várom hogy elinduljon 900 felé ! :) Pár napja nem ütött ki a stopp, azt egy kicsit lejjebb raktam ha már középtávra vettem ezt a pakkot. Bár már nálam ez is középtávnak számít amióta meg van. Választások előtt mindenféleképpen megválok tőle....
845
Legjobban az a reggeli kistoppolódás piszkál.
Úgy látszik, már nekem is faktorom kezd lenni. Ha beleveszek valamibe, elkezd esni, ha meg kiszállok, elkezd emelkedni.
Hopp, akkor most ezek szerint hiba volt kiszállnom 840-en? Mindenesetre eladtam a 825-26-os pakkot...
Ez kész.
Csak rövid időre tudok ránézni a tőzsdére ma, de eddig szinte minden alkalommal szétb.szott az ideg. Most épp a 844-es Rába...
hajjaj :))
840 ellenállás előtt/alatt kell önteni, felette venni. :-)
Majd ha kimentünk ebből a konszolidációból valamerre, lépünk.
Tető építés rosszul jönne most.
Óvatoskodok most kicsit.
Megaztán 701-ről már elég jó a hozam itt 840 körül a realizálásra.
Ugyi? :-)
hmm 838-833, majd 824esre öntés volt kegyed?:))
A választások miatt 99% szvsz, hogy lesz egy nagyobb lefelé menet.
Csökkentés.
Korrekciót érzek/várok a piacokon a következő két hétben.
Én meg reggel kiszálltam 830-as átlaggal, aztán amikor már 840 felett járt már igazán elégedett voltam a döntésemmel.... 825-26-on vettem a visszaöntésben hátha másodjára tovább bírom.
Ezt ma elcsesztem.
Reggel beszálltam, de rám esett egy nagy meló, nem tudtam figyelni és gépközelben sem voltam, stop kiütött, erre b+ utána pár perc múlva megindult szépen, hogy rohadna meg...
eeeh a még messze van hogy lejöjjenek :)
nem értem, idáig dobták, mert 7xx valamit ér a questor szerint, most meg beletéptek, ezek nem normálisak... tuti kijött valami belsős questoros kör email, hogy felülvizsgálták, és vételre ajánlják...
kisbüfiindim is vételre kezd mozdulni, gyááááj :-S
Lassan te jössz, még 240 db-os akadály áll a 820 előtt 821-en.
Mire leírtam, beszálltak még páran.
Egyelőre mozi, plusz figyelem a Synergont, a bűvös 740-nél áll.
835-ön 9k-s elrettentő pakk...
...volt, visszavonták, ahogy a többit is.
Szívatás van.
Itt most ne vegyetek egyelőre.
Majd ha átviszi a 840-et....