Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: a hét nagyon bika kilátású

#215482 Suby66 Előzmény: #215470

sajnos most a héten én sem látok fényt

EURHUF elég lefelé mereng..szal, hogy 270 legyen először még meg kel nyalnunk a 260 alá...

csak nehogy ott is maradjunk egy időre. :(

ui. ma vadul shortoltam az OTPt DTben, volt is a végén vagy 17e nyereségem :D

#215470 Euroman Előzmény: #215456

na az usd már megint majdnem 200, ez a lófax meg a 265-öt sem képes elérni...tegnap kinézett valami füléscsészeféle, de már abból sincs megint semmi, inkább csak egy duplacsúcs, aztán irány megint a 260

#215456 Euroman Előzmény: #215449

és akkor ehhez az egészhez jön még hamarosan győző király az országimijével, kettős állampolgárságával, kolbásztöltőversenyével, dakota mondásaival, ezüsthajójával és káelcsabájával és a többi hülyeségével....ez fogja feltenni a koronát....a végén már akkora lesz a bizalom, hogy svájcot és monacot is lehagyjuk...

#215449 Euroman Előzmény: #215227

Na most értem megint gép elé....hihetetlen...nem mondok inkább semmit....mindig is el akartam innen menni, ha a szüleim már nem lesznek köztünk, el is fogok, és soha többet nem jövök még az ország tájékára sem. És akkor nem kell azt megértenem, amit akkor se értek, ha itt élek.

#215227 Euroman Előzmény: #214806

Na írok, mert elsüllyed a fórumom :) nagyon nem tudok mit mondani...2 hét a választásig, úgy nézem ez sem jön be....mostanság azon gondolkodom, hogy eladjam-e veszteséggel, hogy hátha olcsóbban vissza tudok szállni, vagy kiüljem - esetleg még nagyobb bukóban -amíg a beszerzési árig visszamegy, akármeddig is tart.

#214806 Euroman Előzmény: #214804

közben csendben jelzem, hogy 12-kor jött egy vártnál jelentősen gyengébb angol kisker adat....

#214804 Euroman Előzmény: #214742

eur/huf 1 hónaposon stooq-on mintha egy fülescsésze lenne, de aztán lehet megint csak egy duplacsúcsra futja....baromi mélyről indul....3 hónaposon ha nagyon bele akarok képzelni még a fordított fejvállat is láthatnék, de ehhez jó képzelőerő kell....és főleg nem nagyon fogja magasra vinni szvsz, még 70-ig sem....

#214705 Euroman Előzmény: #214451

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=130420

Az utolsó mondtatot honna vette? Direkt kivártam, hátha utólag módosítják.

Én nem hiszek benne, teljesen elvették a kedvemet. Bár a tavaly márciusiban sem hittem, akkor is örültem voltna a 2008 végén 260-ért vettet 280-ért el tudtam volna adni...végülis jóval feljebb ment....de ezt a 350-et én teljesen hihetetlennek tartom, ha nem lenne körülötte mondat azt hinném 250-et akart írni, csak félrenyomta

#214451 Euroman Előzmény: #214428

Szia! Látom nagyon aktív voltál, sokáig fenn maradtál. Én fáradt voltam, lefeküdtem.

Vakmajom mai írásában megint számon kéri az optimizmust hazai befektetőknél. Szerintem semmi okunk rá...hacsak az nem hogy látványosan nem romlik az életünk....lesüllyedt és ott ragadt a sárban....mondjuk a pártok most semmit nem ígértek, de ezt biztosan be is fogják tartani....vannak ígéretek 4-6-8-10 év múlva bekövetkező változásra (javulásra), de ezzel is inkább csak azt akarja az illető üzenni, hogy még akkor ő lesz hatalmon....

a hét nagyon bika kilátású

#214428 Suby66

megnéztem a heti előrejelzéseket:

1. holnapra jön az Existing Home Sales USA adat, amelyet 2001es szintre becsültek (2001 óta nem becsülték ilyen kicsire) szal a bikák délután úgy felszaggatnak mindent azonnal, hogy na...csoda lesz ha nem

2. szerdán jön egy halom franci meg német (flash és business climate) adat, amelyeket mérsékelten felülbecsülték (minimálisan), majd jönnek a gyártói megrendelések (EUR, USA) és a New Home Sales (azt is nagyon kicsire becsülték)...háááát az is maxibullszagú

3. csütörtök jön az USA munkanélküli adat (alig várnak csökkenést) - viszont beszél utána 1,5 órával a pénzügyminiszter (hogy megnyugtassa a piacot, hogy fizetik a munkanélkülis segélyet és különben is minden okés)

4. pénteken a negyedéves USA GDP adat jön - NA ITT VAN BRUTÁL FELTURBÓZVA A VÁRAKOZÁS kb. itt lesz egy nagy profittaking (ha beesik azért, ha nem azért)

ui. tényleg kellene egy kis államcsőd, hogy a bull megálljon...

Re: ha 260-250 közé megyünk tartósan

#214408 Suby66 Előzmény: #214395

Én kiülöm....a pénzem nagy része másban, van nem a tőzsdében. és van egy (relative) jól fizetős szakmám is.

nálunk a "családban" van…

#214407 Suby66

nálunk a "családban" van Citi rv cirka 26 USDért vettük, most 4 USD...szóval ülhetünk még vagy 10 évig :D

ui. Euroman, ha a többség tunya akar lenni, Te miért EURózol? Agyműködés serkentő 2,5 M HUFért? Ha csak ezért, inkább vegyél Ginsenget vagy játszál sakkot a sarki krimóban - olcsóbb lesz.

uui. Ha meg azért vagy benne, mint mindenki, hogy pénzt keressél, akkor nem kell a para. Visszahozod így vagy úgy (szarencsével vagy kemény munkával). :)

#214404 Euroman Előzmény: #214395

én csak egyben vagyok biztos, hogy egyszer megdöglöm, mert aki megszületik, az meg is hal....amit mondasz, arra szokta mondani nyilasi, hogy aki 30000 és afölötti nikkeinél szállt be, vagy 2500-as matávnál, na annak sosem lett jó, és valószínűleg sosem lesz jó....szóval ez a seggelés sem mindenre gyógyszer

#214401 Euroman Előzmény: #214392

hát igazad van, csak görbéktől az emberek többsége nem él jobban...ahogy én látom az én környezetemben az emberek 90-95 %-a azt sem tudja mi a tőzsde, az indexek alakulása sem érdekli, mert az sem tudja, mik az indexek...a valuta sem érdekli, mert többnyire itthon vásárol(na)...az egyetlen ami érdekli, hogy havonta mit kap a borítékba...az meg édes kevés, hónapról hónapra ugyanannyi, amiből semmiféle életperspektíva, jövőkép, fogyasztás nem fog generálódni....a többségük választani sem megy el, mert mindenkit hazugnak tart, és semmiféle javulást nem vár, esetleg csak további romlást....ezért aztán ennek a magyar emberek hétköznapjaira semmi hatása nincs, akárhová is tolják fel....ez itt semmit nem fog beindítani....és korábban miért nem tolták fel, mert én még ezt ilyen durván nem láttam

#214395 rbbj11 Előzmény: #214392

egyszer minden pozi jo lesz :) de Euroman nem szereti az ilyeneket sztem kiülni...

#214392 Suby66 Előzmény: #214377

1. azért el kell tudni fogadni, hogy a FED és az ECB mindent bevet, hogy a piacok emelkedjenek.

sztem már erősen érdekeltek a részvényekben is és számukra ingyen van a pénz.

ezzel szemben pisilni és "igazat mondani" szamárság.

2. egy csartos ismerős mondta nekem ma, hogy felejtsem el az "összeesküvés elméleteket" és nézzem csak a grafikonokat. azok meg egyértelműen bull hangulatban vannak, semmi fordulós jel.

1+2=4 így, az a tény, hogy beragadt(unk)am az EURHUF longba nem jó befektetés. De akkor is, én lexarom a csártot. egy csártost sem ismerek, aki valós és nagy kockázat nélkül, meggazdagódott. és a csártot lehet sokféleképpen olvasni (néha még a mi kis forumunkon is összevesznek az olvasatot illetőleg). ojjan ez mint a Nostradamus jövendölése, lehet ezt így is meg úgy is nézni. :)

4+ én maradok a pozimban. EURHUF long, földgáz, lehet még OTPt is shortolok :D

#214389 Euroman Előzmény: #214371

ha 250-260 közé megy tartósan, akkor üveges szemekkel, bénultan azt fogom lesni...ott már pláne nem adom el, talán 2014-ig lesz még 270 vagy afölött...ha nem, akkor apránként felélem, kint sem drágább az ami nekem kell, a munkából befolyó huf-ot meg legfeljebb addig félreteszem a cihába.

#214377 Euroman Előzmény: #214371

én nem bérelek fel senkit, mert a környezetemben senki nem foglalkozik ezzel....én munkával csak nagyon nehezen tudnám visszakeresni...eur buktát 1-1,5 év alatt korábbi tőzsdei buktát 4-5 év alatt....bérnövekedésre semmi esélyem, mivel a szocik jövetelével visszaminősítettek, és azóta is lent ragadtam....vérnyomás gondjaim nekem is vannak, de azok sajnos korábban is voltak, már 17 éves korom óta....nem nagyon bírtam a tanulással járó stresszt...azt hittem ha jól tanulok, jó eredményeim lesznek, akkor jó munkahelyet találok...hát ez nem jött be....és mivel még 30-on innen voltam hosszabb ideig unemployed, ezért nem is nagyon merek pattogni vén fütyiként

Re: sok kicsi long...

#214372 Euroman Előzmény: #214369

hát ez az....az én fő érvem is magamnak az ország helyzete...én semmi jót nem látok benne...és a szart folyamatosan nutellának vagy sacher tortának eladni hogyan lehet...amit a szememmel látok napközben az folyamatosan azt erősíti, amit a fejemben gondolok....ahol lakom, ahol dolgozom, amerre járok mindenhol minden takaréklángon, de még inkább őrlángon pang....nem lesz ebből sohasem fellendülés...kollégáim közül azok a nők egyedül boldogok, akiknek a férjük naponta átjár tisztes pénzért dolgozni, és a gyerekeki is kinti iskolába járnak....ők tudnak tervezni, mert van mire. Nem egynek a bizonyítvány átvételekor (szakiskola, főiskola) rögtön állást, azonnali továbbképzést is ajánlottak.