Ha valaki jó segg-nyaló az Hitler idejében is kiválóan profitált!
én nem vagyok sajnos olyan! De nem tudom, eldönteni, hogy én hova leszek sorolva
Magunk vagy a Maguk fajtához, úgy, hogy feleségem ágán, Horthy is rokonságunk része :)
Ha valaki jó segg-nyaló az Hitler idejében is kiválóan profitált!
én nem vagyok sajnos olyan! De nem tudom, eldönteni, hogy én hova leszek sorolva
Magunk vagy a Maguk fajtához, úgy, hogy feleségem ágán, Horthy is rokonságunk része :)
Még nincs kampánycsend,a pozitív dolgokat szeretjük,ez a totyik a politikáról szól,szval csak mondd bátran! :D
MAGYAR KIRÁLY MAGYAR TRÓNON!
A szeretet, a barátság, az emberi élet védelme és az emberi méltóság tisztelete intelligens emberi magatartásmód! Őfelsége óhaja a Budavári Királyi Palota felújítása, belső és külső királyi pompájának helyreállítása! Szerveződjön az arisztokrácia! Polgári kormányt az Alsóházba! GDP 500 Milliárd euró/évre a Magyar gazdaságot! 50000 pontra a BUX-ot! 1 forintra az eurót!
Jól jönne most egy Kossuth vagy Széchenyi klón, az biztos, amelyik nem lopja szét az országot, mint ezek 20 éve.
Könyörgöm kampány van ! Te mindent szóról szóra értelmezel ? :) Egyébként ezekre megvannak azok a módszerek amivel rendet lehet tenni. Ha gondolkodnál észrevehetnéd te is. Az meg hogy kicsit "felerősítve" adják elő az nem véletlen, mondom még egyszer kampány van. Csak a parlamentben fogjuk megtudni mi a valós cél, mit akarnak.
Én maradnék inkább Kossuthnál, ha választani lehet.
Úgy legyen! Ha az országra pozitív lesz én bárkit és bármit elfogadom, persze akkor, ha mi kisemberek és tudunk belőle profitálni!
Azért az összehasonlításod nekem egy kicsit erős...
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de nekem egyre inkább úgy tűnik hogy van valamiféle átjárás a Fidesz és a Jobbik között...Ha igaz az állításom akkor azt is sejtem hogy miért, de ezt most választási kampányra való tekintettel nem fejtem ki inkább :))) Ha viszont az lehet a háttérben amire gondolok az pozitív az egész országra nézve.
Én azt mondanám, hogy már akkor is örülnék, ha lenne legalább egy legalább tizedakkora kaliberű politikus, mint Hitler volt a maga idejében...
Multik, a mostani politika elit, vallás, faji kérdés mindenhol megtorolni akar az elmúlt 20 évért, pedig szerintem megtorolni igazából az elmúlt 20 év előtti idők miatt lehetne!
Amit a multikkal terveznek, az a Magyar gazdaság összeomlását jelentené, amit meg az emberekkel az meg tömeges újkorszaki disszidálást indítana el! Az, hogy a médiát ők irányítsák az nem fér bele szerintem az álltalak nagyra becsült sajtószabadsággal + demokráciával. A földekkel sem egyértelmű a szándékuk, amit Vona mondott az egy Gyerekes baromság és egy komolynak nevezhető pártnak figyelnie kéne, hogy mit nyilatkozik kifelé!
összességében nem bánnám, a a jobbik kerülne hatalomra, ha tényleg rendet tenne! De ennek vaj mi kevés realitása van, max. az ő szájízük szerint elkezdődnének a tisztogatások és a valódi koncepciós perek!
Veszélyes egy párt lesz ha hatalmat kana, mint a gazdaságra, mint az emberekre!
És ezt Vona is megerősítette a márc.15-i beszédében és a reggeliben Morvai is! :((((
"Minél nagyobb a haladás, annál nagyobb mértékben ismerjük meg fogyatékosságunkat. Az elégtétel a törekvésben rejlik, nem az elérésben."
Én ma reggel hallgatva Morvait az MTV-n egyre inkább reménykedem, hogy be sem kerülnek a Parlamentbe, bár erre sajnos nagyon kicsi a lehetőség!
Ennyire egy undorító rosszindulatú kurvát még nem baszott a hátán e föld!!!
Bár ezt az összes politikusra is igaz akit eddig hallgattam, csak az ok nem kurvák, hanem stricik! Hiába tesznek fel kérdéseket, Ők csak a jól betanult propaganda dumát nyomják, orrba, szájba!!!ű
Szerk:
De ez a nő mindegyiken töltesz! Adolf reinkarnációja lehetne! Az az erőltetett mosoly ami végig az arcán figyelt, pedig lészívesebben az összes kérdezőt sortűz alá vetette volna! Gusztustalan egy NŐŐŐ!!!
De jó a beszélőkéje, akárcsak Orbánnak ill. Gyurcsánynak!
Remélem nagy meglepetések lesznek...
""""Egészen március elejéig a Fidesz egyik dunántúli alapszervezetének voltam az elnöke. Szeretném első kézből megerősíteni, hogy a Jobbik valóban 30% körül állhat.
2002-ben a polgári körök megalakulásának hírére léptem be a Fideszbe, azóta a velem együtt érkezettek nagy része már átment a Jobbikba, egy kisebb része pedig feladta. Január végére maradtunk öten, egészen március 2-ig, ekkor lett végleg elegünk nekünk is.
Való igaz, hogy a Fideszben rendszeresen felméréseket végeztünk a lakosság körében, hogy folyamatosan követni tudjuk a pártok támogatottságának alakulását. Telefonon keresztül és utcai leszólításokkal is kutakodtunk, de természetesen ilyenkor nem fideszes aktivistaként dolgoztunk, hanem egy kamu közvélemény-kutató cég munkatársainak adtuk ki magunkat. Minden egyes alkalommal a megyében több alapszervezettel összefogva 5000 embert kellett megkérdezzünk, ez Magyarországon egyedülállóan széles körűnek számít. Az alapszervezetek elnökeinek a helyi kampányfőnökhöz kellett eljuttatni az eredményeket.
Mivel elég jóban vagyok az összes alapszervezeti vezetővel, ezért minden egyes alkalommal okosan kiszedtem belőlük, hogy náluk milyen eredmények születtek, majd összesítettem azokat, hozzáadva az általunk mérteket. Íme az eredmény:
December elején: Fidesz 40%
Jobbik 16%
MSZP 14%
MDF 1%
Január közepe: Fidesz 35%
Jobbik 22%
MSZP 13%
MDF 1%
Február vége: Fidesz 32%
Jobbik 28%
MSZP 10%
MDF 0,5%
A megkérdezetteknek a 29-30%-a vagy nem árulta el, hogy kire szavaz vagy nem érdekelte, nem válaszolt. Február végén romlott meg a viszonyom a kampányfőnökünkkel, mikor már mást se hallottam tőle, minthogy az MSZP hogyan támogatja a Jobbikot, amit ismerve az egykori bajtársaimat sose vettem komolyan. Ő persze süketelt tovább, hogy csalódott bennem, nem hitte volna, hogy rám is hatással lehetnek a szélsőséges eszmék.
Saját tapasztalataimból kiindulva, szerkesztőtökhöz, Mundzsukhoz hasonlóan én is úgy látom, hogy a közvélemény-kutatási adatok hamisításai mögött a Jobbik jelentéktelenítése és a Fidesz felerősítése állhat. Nekem az is gyanús, hogy az EP-választásokon 15%-ot elért pártot néhány héttel később 9%-ra mérnek. Az elmúlt hónapokban elmentem a megyénkben az összes fideszes és jobbikos lakossági fórumra. Ezek után ne akarja nekem kimutatni senki, hogy 4-5-ször annyi szavazója van a Fidesznek. Korábban még én is mosolyogtam azon, mikor Vonáék a győzelemről beszéltek, de most már, az ismertetett adatok birtokában azt kell mondanom, hogy a Fidesznél már nem a 2/3 elmaradása, hanem a győzelem miatt aggódhatnak.
Rendszeres olvasótok"""
hát én nem tudom,de javitsatok ki,néhány hónappal ezelőtt a Baranya megyei földeket nem véletlenül Debrecenben vagy Nyiregyházán árverezték zárt körben?
vihar a biliben............
Ezt szépen elkented. :)
Nem az EU tehet a mi hibáinkról, igaz, mi meg foghatjuk a történelmi hányattatásra, de minek? Valóban, változnunk és változtatnunk kell, elsősorban magunkon. Kire akarod hát fogni, hogy most nem azt az utat járjuk, amit szeretnénk? Mi hiányzik hozzá, ami nem rajtunk múlik? Nem ez a könnyebbik út, ez az, ami hiányzik.
Búcsúzóul idézetek egy kiváló embertől a mindennapokhoz.
Egyáltalán nem.
Az EU pontosan így tekint reánk.
Kihalóban vagyunk.
A kísérleteink, hogy ismét magyarok lehessünk, egyre groteszkebbek. Bp. lakosságáról van valakinél összehasonlító stat. a vidéket illetően?