Őfelsége óhaja Dr. Semjén Zsolt KDNP miniszterelnöksége az Alsóházban!
Őfelsége óhaja Dr. Semjén Zsolt KDNP miniszterelnöksége az Alsóházban!
Őfelsége óhaja a Budavári Királyi Palota felújítása, belső és külső királyi pompájának helyreállítása!
Őfelsége egyértelmű területi revíziót óhajt és annak legmagasabb politikai szintre emelését az ENSZ, EU irányában! Igazságot Magyarországnak! Minden Magyarok Királya minden nemzet barátja! A Szent Korona Országait egyesíteni kell békés, diplomáciai, konszenzusos úton, összefogással!
Az emberi élet védelme intelligens emberi magatartásmód, ennek teljes mértékű betartását Őfelsége megparancsolja a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, ezen pontban módosítsák a programukat!
Nyilván az is segít, ha megfelelő erő koncentrálódik, de Őfelsége elsősorban a jobb kormányban bízik! Közben nézzék hogy van eredmény! A fontos, hogy mindenki gazdagodjon, ügyesek legyenek! Őfelsége célja, hogy a Magyarság, minden Magyar jól járjon!
A polgári kormány már előrelépés az Országgyűlés Alsóházban!
Az erkölcsös jobboldal pedig az arisztokrácia Őfelsége a Király legfőbb támasza!
Értem. De akkor mi most mit csináljunk. Mindenki háromra kezdje el shortolni az EURHUF-t?
A parancs mindaddig érvényben van, ameddig a forint eléri a kívánt szintet! Történt erősödés, Őfelsége folyamatos, természetes erősödést parancsolt a gazdasági folyamatok stabilitása és kiszámíthatósága érdekében. Közben a gazdaságnak folyamatosan növekednie kell, megcélozva a Holland Királyság gazdasági szintjét a GDP 500 Mrd €/évet! Nagyobb összefogásra és együtt mozdulásra van szükség a folyamat meggyorsítása érdekében. Egységben az erő! Ha elértük az 1 forint 1 euró szintet, akkor majd az angol fontra fogunk koncentrálni!
Felség,
Már súlyos hónapok teltek el azóta,h ogy az Euro legyen 1 forint parancsot adta. Én mivel híve vagyok Önnek, ismét ennek megfelelő poziciót vettem fel, tudniillik EURHUF shortot. De nem akar 1-re lemenni. Kérésem az lenne, hog nem tudna-e valahogy odahatni, hogy még ma elinduljon lefelé szépen? Esetleg adja ki újra a parancsot vagy valami... Köszönöm
50000 pontra a BUX-ot, 1 forintra az eurót!
Növekedjen a Magyar gazdaság, a Magyar tulajdon, a Magyar export!
Őfelsége több illemet és etikett szerinti viselkedést parancsol!
Intelligens ember illedelmesen kommunikál!
Talpra Magyar Hív a Haza! Őfelsége legközelebb a Budavári Királyi Palotában kell fogadja Ő Királyi Fenségeik Károly Walesi Herceget és Kamilla Hercegnét, Ő Királyi Fenségeik Frigyes Dán Koronaherceg és Mária Koronahercegnét magyarországi látogatásaikon!
Őfelsége óhaja a Budavári Királyi Palota felújítása, belső és külső királyi pompájának helyreállítása!
Szerveződjön az arisztokrácia!
Polgári kormányt az Alsóházba!
GDP 500 Milliárd euró/évre a Magyar gazdaságot!
1 forintra az eurót!