Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#213272 KawaBazsy Előzmény: #213258

Sztem Bayer publicista, nem politikus, miről kellene lemondania?

Én a multikkal kapcsolatos állásfoglalásával értettem egyet, ahogy rrbj kolléga is. Bayer nem az egymillió szavazóra gondolt, hanem a baromságokat beszélő vezetőkre. Meggyőződésem, h ez az egymillió (?) ember sem osztja ezt a stílust, hanem csak tele a töke a komcsikkal, s ezért szavaz rájuk.

#213268 Spade Előzmény: #213266

Ne hülyéskedj irj nyugodtan nem kell itt mellre szívni semmit......azért irogatunk h tisztázódjanak a dolgok meg az álláspontok, nem kell itt leoltogatni senkit, én kérek mindenkitől elnézést ha ilyet tettem volna a vita hevében....

#213265 Spade Előzmény: #213262

Azé van egy különbség Pénznyelő okos, ezért őt meg lehet győzni....

#213263 Wall street Előzmény: #213260

Bayernek nincs igaza és hülyéket beszél !

Azt mondta Bayer, hogy egy csendőr, az nem csendőr, ha csendőrséget akarunk csinálni, akkor minden faluba kell kettő. Szerintem ez hülyeség, mert azért vannak itt problémás falvak is, ahová nem 2 csendőr kell, hanem legalább 15-20 csendőrre volna szükség ! Nem pedig kettőre !

#213262 GáborGábor Előzmény: #213259

Szerintem lekötelezted. És engem is.

Pár napig nem voltam de látom, Ti jól elvoltatok.

Mivel roppantmód emlékeztetsz egy Pénznyelő nevű fickóra - aki, mellesleg sokka jobb modorral és stílussal van/volt megáldva mint Te - ezért mardok pusztán olvasója a fórumnak. Bár, tudom, nehéz lesz megállni ...

#213261 Spade Előzmény: #213259

Menj el nem fog fájni, az azé hitelesebb...és van köze az eddigiekhez mert esetleg rájöhetnél mi a gond a szövegértéseddel....de a Te dolgod engem az se dönt romba ha nem olvasol :)

#213259 rbbj11 Előzmény: #213256

vizsgálaton nem voltam, de tesztet csináltam már néhányat, de ennek ismét semmi köze az eddigiekhez :)

Nem baj, egyszerűen nem olvasom a hsz-eidet, és megoldottam a problémám.

#213258 Wall street Előzmény: #213224

Bayer szakmányban zsidózik, cigányozik és még ezek után van bőr a képén, a jobbiknak felróni, hogy zsidózik, cigányozik ! Ja, és még hazudozik is feszt ! én egy Jobbik szimpatizáns vagyok, amikor a Király Andrásról derült i, hogy egy homár, akkor azt gondoltam, abszolút semmi keresni valója a Jobbikban és azonnal mondjon le és szerencsére le is mondott. Például Te rbbj szeretnéd ha lemondana Bayer ?, vagy ez a stílus méltó egy politikushoz ? A Jobbiknak áprilistól akár 1 millió szavazója is lehet ! Bayer, ezt az 1 milliót elküldte mind az anyjába és azt is mondta, hogy hülyék vagyunk mint a segg ! Várom a véleményed erről, meg aki még Fideszes az oldalon . Ez a hozzászólásom szól még KawaBazsinak is :). Egy nemzet párt tagja, tehet ilyen kijelentést, 1 millió nemzet érzelmű ember előtt, vagy 1 millió hazafiról ???

#213256 Spade Előzmény: #213254

"Leirsz sok mindent mindig, csak a fele irreleváns, a fele meg egyszerűen hazugság vagy ferdítés :D"

Egy kérdést én is felteszek: IQ vizsgálaton voltál már ? :)

"Még egy: tőzsdefórum miért nem volt elég? "

Engem ide hívtak h irjak, többen.....

#213254 rbbj11 Előzmény: #213253

azt is leírtad, hogy minek nyilvánulok meg, mikor ezt nem tettem :)))) Leirsz sok mindent mindig, csak a fele irreleváns, a fele meg egyszerűen hazugság vagy ferdítés :D

De én is lezártam, ugrom a hsz-eidet, és akkor nem zavarjuk egymást.

Még egy: tőzsdefórum miért nem volt elég? Sok szabadidő?

#213253 Spade Előzmény: #213251

Leirtam b+ mi a fő különbség :), többet ne kérdezz meg :)

részemről lezártam...

#213252 rbbj11 Előzmény: #213250

"Ez irreleváns."

Nevetséges, komolyan!!! Szerinted a szövegkörnyezet lényegtelen??? Úgy általánosságban is?? Ez most komoly? Ezen a szinten már nincs mit mondani, no comment.

#213251 rbbj11 Előzmény: #213250

félrebeszélsz folyamatosan, és ez k.-ra idegesítő...

Pl: "de minek nyilvánulsz meg ha lövésed nincs valamiről ?"

Nem nyilvánultam meg a csendőrség kérdésében soha. És még én nem tudok olvasni....

Előbb megkérdeztem, hogy ha nem kell minden településen legyen, ahogy állítod, akkor mégis mi a lényege...

#213250 Spade Előzmény: #213246

"Bayer hozzászólása a Jobbikhoz kapcsolódott, eddig egyetértünk?"

Ez irreleváns.

Teljesen mind1 bayer hozzászólása mihez kapcsolódik, (ki a ph@szom kutat utána h mire irta, én nem de nem is volt ilyen szándékom) az enyém Bayerhez, és állításainak önmagában meg kell állnia, főleg ha valaki úgy beszél mintha ő fújná a passzátszelet. Megjegyzem, Bayer nem ért a gazdasági kérdésekhez eleve, a másikban is hülyeséget beszélt....(a kedvedért: a csendőrség feladata kiemelten a rendfennteartás az adott körzetben, ahová veznyelve van és nem országos hatáskörü ez pl. különbség, de minek nyilvánulsz meg ha lövésed nincs valamiről ? :))

"Mondanád inkább: "jah tényleg, ezt benéztem"

Azért nem mondom ezt mert te nézted be...ha nem érted amiket irtam nem gond, lépj tovább vagy nevess ahogy tetszik :)

Egyszerüen nem érted h mit irnak, nem csak engem, de ez se gond ki is jelentetted h ha nem érted nyilván nem fontos, nincs ezzel semmi gond...

#213247 rbbj11 Előzmény: #213242

még azt nagyon szeretném tudni, hogy akkor mi is a különbség a felállítandó csendőrség és rendőrség közt

#213246 rbbj11 Előzmény: #213245

Ember....már nem tudok mit mondani...

Bayer hozzászólása a Jobbikhoz kapcsolódott, eddig egyetértünk?

Ha ahhoz kapcsolódott, a multikkal kapcsolatosan is úgy tett megjegyzést, igaz, eddig megvan?

És Bayer nem mondta, amiket te állítasz, tehát az nem lhetett a gond, igaz?

Én komolyan nem értem, mit nem értesz soha abból, amit írok...És utána még rendre engem próbálsz beállítani hülyének, ami kész röhejessé teszi a dolgot. :)

Mondanád inkább: "jah tényleg, ezt benéztem"

#213245 Spade Előzmény: #213243

easy man,easy...

Már megint nem olvasol, pedig rá kéne szoknod :)

Arra válaszoltam mi volt a gond Bayer hozzászólásával, mert attól h a jobbik esetleg nem mond jót még Bayer mondhat ph@szságot, ugye ?

hmmm ?