Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#213548 vandrew Előzmény: #213502

Zárás előtt öntés is volt, de 16.25 után az a kb. 550k, ami egyébként két részletben történt, átkötésnek tűnt.

it tag eladott átlag 133…

#213489 Koffein

it tag eladott átlag 133on :)

Bencze György igazgatósági tag 2010. március 18-án tőzsdei ügyletben, a Concorde Értékpapír Zrt. mint befektetési szolgáltató igénybevételével 15.000 darab econet.hu Nyrt. törzsrészvényt adott el, részvényenkénti 133 forintos átlagáron. A fentiek következtében a Bencze György tulajdonában lév econet.hu Nyrt. törzsrészvények mennyisége 36.600 darabról 21.600 darabra csökkent.

http://www.tozsdeforum.hu/i/c-econet__bennfentes_eladas-menu-cimlap-submenu-onearticle-news_id-406788-red-latest.html

#213451 rbbj11 Előzmény: #213449

én nem lekesedem, de már nem zárhatom ki az indexekben az aTH-t, így small cap-ekben sem...

#213449 Kissherceg Előzmény: #213447

túl lelkesedsz... :) Erste lehet csak egy letétkezelő... nem kellenek pánik vételek, majd ránézek a chartra:)

#213447 rbbj11 Előzmény: #213445

:D Huzigáld meg te is ;) Egyébként val.szeg ezt is megkapod még 120ért:)

De az lenne a vicc, ha tényleg ATH-ra mennénk. Már miért ne?

#213445 Kissherceg Előzmény: #213337

lol ez jó vicc. Most olvasom erste bevette magát ecoba, csütin rákérdeztem brókernél, hogy mivan ecoval, semmi, kicsit huzigálják, semmiség :D gyökér ****ja...

#213337 rbbj11 Előzmény: #213325

a giga duplacsúcs csak a régi index ATH-k megközelítésével állhatna fenn. Szóval a régi ATH-kat értem alatta.

#213325 zeeh_ Előzmény: #213304

Mennyit értesz giga duplacsúcs alatt?

Mindenesetre az meglepő, hogy a 2. nagy zuhi egyelőre nem akar megérkezni. Tavaly őszre várták, majd idén tavaszra, de ahogy őszre sem jött, szvsz a tavasz sem fogja elhozni.

Fújják a lufit, amíg lehet, ami az Eco szempontjából jó, mert így valóban esélye lehet visszanézni a 200-as tartományba.

DLPH frissítette az Econ…

#213318 zeeh_

DLPH frissítette az Econet elemzést.

#213304 rbbj11 Előzmény: #213226

sztem sokan vannak így, és ez hajtja ezt a rallit. Nincs elég eladó. Azért legkésőbb a régi csúcsok közelében sztem a legtöbb vaskezű, aki eddig tartotta, megremeg, hiszen már egyszer átélték, hogy onnan nagyon mélyre is zuhanhat... és nehogy épp kicsivel előtte kezdjen zuhanni, sztem az ATH-k alatt kezdenek tömegesen kiszállni majd. Ezt csak pszichóra alapozom, aztán meglátjuk. De nagyon benne van ilyen világgazdasági fundával a tőzsdéken egy giga duplacsúcs a pakliban.

Ezt általánosságban mondom, nem ecora értendő

#213230 zeeh_ Előzmény: #213226

Nekem is zöldfülűként sikerült szert tennem a "kiváló árú" pakkra, én sem használtam stoppot. Szerencsére nem kenyérre kell a beragadt zseton, így még van időm várni (eredetileg is 3 évre terveztem, ősszel ez meg is lesz), de azért jó lenne már újra a számlámon látni azt a zsetont.

#213226 Koffein Előzmény: #213181

Szerencsére 10e alatti, akkor nem tűnt olyan soknak a 7.777ft-os árfolyam :-S átqurt a brokim noh, akkoriban zöldfülűként még azt sem tudtam mi az stop loss... és hát igen soha többé nem ment 7.777 fölé... :( én is hülye voltam, nem figyeltem az árfolyamot, épp akkoriban lakásfelújításban voltam oszt idő sem volt és arra eszméltem tv azt harsogja beszakadt az otp hirtelen a víz is kivert... ahogy mondani szokták, a többi meg történelem... de azóta is megvan ha már nem adtam ezeőcázé akó mán nyócezeőcázé sem, majd 11.169e két vagy három év múlva, csakhogy egy kis haszon is legyen rajta :)

#213193 rbbj11 Előzmény: #213184

az egy igazi bikapiac volt....és a cég nem volt masszívan veszteséges...egyszeri pozitív tétellel együtt ráadásul...

#213184 zeeh_ Előzmény: #213119

Azzal nem, de itt a következő hír, amire rally lesz, az szvsz annak bejelentése, hogy megvan a pénzügyi partner a rádió üzemeltetésére. Aztán persze ezt lehet fokozni pl. egy tőkeemeléssel és akkor robogni fog felfelé.

Azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan visszamászik 120 környékére.

Jobban megnézegettem a 2006. október és 2007. október közötti időszakot. Akkor 59 Ft-ról 231-ig majdnem napra pontosan 11 hónap alatt ment fel.

#213121 Koffein Előzmény: #213110

na jól állunk, neked az ecos pakkod bölcsis, az enyémet meg otiliának hívják, lassan két és féléves lesz :D

ez igaz, ha beleül bárki is, kezeket asztalra szögezni és a célárig el nem adni, ha elérte likvidálni és visongva pezsgőt locsolva örülni... mert ez hosszú távon hozni fog a konyhára, és ha tetszetős lesz az árfolyam, ez a bölcsis gyerek még egyetemre is fog járni, amikor eladod :))))