vettem valamennyi eurot....
akkor hadd lássuk azt a 270-et:)
vettem valamennyi eurot....
akkor hadd lássuk azt a 270-et:)
Igaz, hogy csak foci nyelven szólva "magamat szöktetem" ezzel a cikkel, de hátha rajtam kívül mást is érdekel, és esetleg nem olvasta:
nagyon várom...
végül is nem az a lényeg, hanem hogy ott is maradjon
Na csak beköszönök. Egész hétvégén kertészkedtem, sokat haladtam, de nem értem a végére....most mindenem sajog, elszoktam a télen ettől a melótól, és egy kicsit túl is hajtottam magam, mert sokra akartam jutni. Tulipánok már jól néznek ki, szépen kibújtak a földből. Fű nagyon mohás, de már szellőztetem, ha a qrva huf gyengülne, akkor fűtrágyát is vennék. Úgy aludtam, mint a zsák, úgyhogy nem álmodtam, de most nyitott szemmel a szép kis kori jobbikos támogatással jól esne nekem.
Gyurcsány sem bír magával már megint, nulla pártfegyelem, leszarja mszp-t, csak a saját érdeke számít. hagyó lassan olyan fekete, néger is lehetne, remélhetőleg sok szappant fognak elé dobni, és sokan elkapják a hályas seggét...
Zuschlag ad majd neki tanácsokat, bár állítólag ő is nehezen boldogul a kóterben....
jo éjt
én mondjuk simán el tudom róla képzelni...
és lábjegyzetben is kerested? Elég egyébként az az interjú is Bernivel, amit belinkeltél...
na ez a jó kis fórum is kezd kif*ngani...3x adta le az egyzer leókézott hozzászólásomat :(
megyek aludni - jó8
azért óvatosan ezzel a Berni hírrel
1. a magyar weboldal lemásolta a businessinsider hírét
2. a business insider Berni vallomásáról ír és hivatkozik egy FED oldalra (hogy ott van Berni nyilatkozata, hogy a bankokról szóló tőkemegelőséget lazítja)
3. megnéztem és átolvastam azt a FED oldalt és nem találta erre utaló mondatokat (legalábbis most már nincs ott vagy nem is volt ott)
4. ergo a magyar hírportál kacsát közölt mástól tovább - sztem
ui. attól még egy pattanács a kis kopaszodó jegybankár :D
2. a business insider Berni vallomásáról ír és hivatkozik egy FED oldalra (hogy ott van Berni nyilatkozata, hogy a bankokról szóló tőkemegelőséget lazítja)
3. megnéztem és átolvastam azt a FED oldalt és nem találta erre utaló mondatokat (legalábbis most már nincs ott vagy nem is volt ott)
Úristen....hihetetlen...nah, kiv. vagyok, ehhez mit szól Nyilasi!
Azért,írtam,hogy Euroman egy kicsit jobb kedvű legyen. Én sem nyitottam pozit,mert nagy a spread.
Ez gáz. Majd ha lesz idöm kifejtem. El fog szabadulni a virtuális pénzmennyiség. Kina növelte, hogy visszafogja a hitelezést.
nem vetted az adást.
1. ha a phasz ezt megvalósítja a khaki úgy szétömlik, hogy az EUR - 850 HUF lesz (jó hír neked), viszont az EUR sem ér majd semmit (rossz hír mindenkinek)
2. biztos nagyon elkeseredett, ha ilyeneket mond (nem nyomtathat még pénzt, és elfogyott a tőzsdei "beavatkozásra" szánt zsé is), ő is látja, hogy a W felé halad
3. a bankok annyira irányítják, högy ő már nem is egy nemi szerv, csak egy síma bibircsókos kelés rajta (mondhatni, egy apró kellemetlenség) :D
ui. A bohóc ma beszédet tartott az USAban (Obi az egészségügyről), full MLMes áhitat a teremben, majd elh*nytam magam. Tiszta "Hit gyülekezete" volt...
mikor zavarják már az anyja pichájába:
Ez a pöcs kevesebbet ért a pénzügyekhez, mint egy ötödikes gyerek....