Közeledik a 6k
5970
5825.... Jó lenne végre túllépni az 5700-as ellenálláson, 3 hét éppen elég volt itt és mehetnénk végre a 6k felé...
Köszi az infót, kár hogy nem olvastam pár perccel előbb, itt törtem a fejem, hogy bővítsek-e 5500-ön, de két hete csorog le az árfolyam nem mertem hozzányúlni, viszont feljebb raktam ill. kivettem a kiszállóim...
http://www.tozsdehirek.com/RFV-7176-forintos-12-honapos-celar-az-Erste-tol/51977
RFV: 7176 forintos 12 hónapos célár az Erste-től
A vállalat eddigi teljesítményét és a folyamatban levő változásokat figyelembe véve fenntartjuk vétel ajánlásunkat az RFV részvényeire, míg 12 hónapos célárunkat 7176 forintra növeltük.
Türelem papír.
Hát én azért ennyit nem tettem bele, csak keveset. De Murphy itt is működik. Dobd csak, legalább lesz 1-2 nap limit :-D
Áh, már lassan két hete ülök fele pénzemmel ebben a szutyokban és azóta semmit nem emelkedett sőt mindig kaptam legalább 100 ponttal olcsóbban mint ahol előzőleg eladtam, ezalatt ralik egész sora ment le, csak azért nem vágtam még ki, mert tudom legkésőbb másnap limiten emelkedne :))
Már egy hete megvan, szokatlanul hosszú idő :)) Kicsit szórakoztam vele a héten is 700 felett adogattam, 600 körül veszegettem, amilyen kis forgalma van, időnként komoly piaci szereplő voltam :))
ha van szabad zs-d akkor trédelj azzal ezt meg felejtsd el kis időre, még nincs semmi veszve.
Ez türelem papír nem OTP!
A héten csak nem bírt a 700-al, pedig igazán nem volt ellenszél, most ha megjön, én is aggódni fogok a 650-es pakkomért...
Majd a hati nyerődből veszel.
PF-en április májustól sokat várnak, de még nem tudom miért!
Múlt héten nagyon ügyesen belevettem 5750-en. :) Van érzékem hozzá, mi?
Ha össze tudok kaparni egy kis lét, akkor bővítenék még, mielőtt elszállna.
Ma valahogy leragadtunk a pénteki megálló - 700 - alatt, remélem csak erőgyűjtés a további menetelés előtt, és nem egy ellenállás alakul ki...
Hát legyen!
Benne vagyok, bár nincs sok de az irány legalább jó.
hopp öntéske, illikviditás miatt, elég volatilis, de ennyi kell egy spekinek ;-)
Nekem az is megfelelne, ha maradna ez a stabil napi 50-100 pont emelkedés a jövő hét folyamán is, nincsenek nagy igényeim :))
Megjön délután a hangulat és mehetünk tovább
vsz nem öntik be 600 alá