Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szavazás - magyarázat

Re: Szavazzunk!

#44581 GáborGábor Előzmény: #37203

A mostani téma nem oly népszerü, kevesebben szavaztak mint korábban.

Viszont az arány egyértelműen mutatja a többség óhaját. Egy új, jövedelmező(bb?) állás mindenkinek jól jöhet még egy esetleges saját vállalkozás mellett is. A könyvek pedig egyértelműen, mindenki számára hasznosak.

Ez után várom a könyvajánlókat és (első sorban gépipari) munkával való megkörnyékezésem ...

Esetleg lehet később ennek is topikot nyitni :

http://209.85.129.132/search?q=cache:Oy6-jdK1EXIJ:konyvajanlo.lap.hu/+k%C3%B6nyvaj%C3%A1nl%C3%B3k&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Szavazzunk!

#36692 GáborGábor

Ki volt az az elvetemült, aki úgy látja, hogy nincs értelme infót gyüjteni ?! :)

#35556 exmnbs1 Előzmény: #35555

herceg gyere át genibe. Érdekelnének a moderálási elvek

'Növeli ki elfedi a bajt"

#35554 Kanyisz Előzmény: #21288

Szia Gábor!

Ezt most vettem észre. Nem tudom mi lett a szavazás eredménye, de én a "Vonzó befektetésre" szavaztam. Alapvetően egy okom volt rá. Nem tetszenek az egyéb magyarázatok. Az egész MOL mizériával egyelőre csak a jelenlegi Igazgatóság nyert, mindenki más veszített. Gyanítom, valamelyik tag különösen nagyot kaszál. Színlelt szerződésekkel többsége van egy magyar érdekcsoportnak, ez a pillanatnyi állás. Be vagyunk etetve, de nagyon.

#35553 Kissherceg Előzmény: #35495

akinek van ötlete szavazás témájával kapcsolatban, kérem ne tartsa vissza, jó ötleteknek örülnénk :)

#35495 Kissherceg Előzmény: #35384

Hali, nagyon jó észrevétel, Én is észrevettem. Elején ubi szezon magasan vezetett 19-3-3 volt a szavazás állása, most meg....

gondolom otp 2910 tetszett mindenkinek :)

Örülnék, ha többen szavaznának!!!

#35384 GáborGábor Előzmény: #21298

Sziasztok!

A mostani szavazással is érdekes dolgok fogalmazódnak meg bennem ...

Pár napja még igen komoly előnnyel vezetett az "uborka szezonos" eset. Mostanára kezd feljönni a "drágábban tudok csak venni" ...

Ezek szerint optimistábbak kezdenek lenni az emberek? Vajon mi változott?

#21298 Kissherceg Előzmény: #21296

Amiről úgy gondolom igaz lehet, mert abban látom a saját elképzelésem, viszont az a szerencsém ,hogy minden szavazásnál tudok majd válaszolni :))

#21296 GáborGábor Előzmény: #21291

Ezt azért részletesebben is kifejthetnék ...

Asszem ma én voltam az első szavazó. Így, mások véleménye fokozottan érdekel ...

Herci, Te mire szavaztál? (hülye kérdés, igaz de nem is a válasz érdekel, hanem ami mögötte van. Az ok. Persze ez meg így olyan mátrixos vagy mi ...)

:)

#21291 Kissherceg Előzmény: #21288

Gondolom az "unatkozott" humoros kedvű ember volt, a másik verzió, pedig örök optimista. :)

#21288 GáborGábor Előzmény: #21158

Egy kérdésre egy válasz ...

De mi van akkor ha máséval nem egyezik ?

A Mol -os dolog kezd érdekessé válni ...

Van már két, az általánostól eltérő értékelés ...

Kíváncsi vagyok ezek milyen okokat takarnak. A szmély nem fontos, tehát bárki véleményét szívesen olvasnám, aki meg tudná indokolni, miért adna/adná szavazatát a "Putyin unatkozott" illetve a "Vonzó befektetés" -re.

#21158 Kissherceg Előzmény: #21106

ooo jó ötlet, köszönöm! Egyelőre nincs nagy vita oroszokkal kapcsolatban. Asztali gépem behalt, szóval előző eredményét nem tudom mikor tudom feltölteni :(

Szavazzunk!

#21106 GáborGábor

A Stokyn leadott szavazatok néha értelmezésre és magyarázatra szorulnak. Ha valamilyen (eltérő) véleményeket alakítunk ki, akkor ezt megindokolhatjuk, megvitathatjuk esteleg itt.

Gondolom én ...

← Újabb hozzászólások 341 - 358 / 358