Más, de ez is szavazás:
jaja Én is néztem, múlthetire is...
TESSÉK SZAVAZNI!!!!!!!
A mostani téma nem oly népszerü, kevesebben szavaztak mint korábban.
Viszont az arány egyértelműen mutatja a többség óhaját. Egy új, jövedelmező(bb?) állás mindenkinek jól jöhet még egy esetleges saját vállalkozás mellett is. A könyvek pedig egyértelműen, mindenki számára hasznosak.
Ez után várom a könyvajánlókat és (első sorban gépipari) munkával való megkörnyékezésem ...
Esetleg lehet később ennek is topikot nyitni :
Gondolhattam volna ...
:)))
bubu :))
Ki volt az az elvetemült, aki úgy látja, hogy nincs értelme infót gyüjteni ?! :)
herceg gyere át genibe. Érdekelnének a moderálási elvek
'Növeli ki elfedi a bajt"
ezt esetleg kifejtenéd mol topikban? Érdekelne nagyon.
Szia Gábor!
Ezt most vettem észre. Nem tudom mi lett a szavazás eredménye, de én a "Vonzó befektetésre" szavaztam. Alapvetően egy okom volt rá. Nem tetszenek az egyéb magyarázatok. Az egész MOL mizériával egyelőre csak a jelenlegi Igazgatóság nyert, mindenki más veszített. Gyanítom, valamelyik tag különösen nagyot kaszál. Színlelt szerződésekkel többsége van egy magyar érdekcsoportnak, ez a pillanatnyi állás. Be vagyunk etetve, de nagyon.
akinek van ötlete szavazás témájával kapcsolatban, kérem ne tartsa vissza, jó ötleteknek örülnénk :)
Hali, nagyon jó észrevétel, Én is észrevettem. Elején ubi szezon magasan vezetett 19-3-3 volt a szavazás állása, most meg....
gondolom otp 2910 tetszett mindenkinek :)
Örülnék, ha többen szavaznának!!!
Sziasztok!
A mostani szavazással is érdekes dolgok fogalmazódnak meg bennem ...
Pár napja még igen komoly előnnyel vezetett az "uborka szezonos" eset. Mostanára kezd feljönni a "drágábban tudok csak venni" ...
Ezek szerint optimistábbak kezdenek lenni az emberek? Vajon mi változott?
Amiről úgy gondolom igaz lehet, mert abban látom a saját elképzelésem, viszont az a szerencsém ,hogy minden szavazásnál tudok majd válaszolni :))
Ezt azért részletesebben is kifejthetnék ...
Asszem ma én voltam az első szavazó. Így, mások véleménye fokozottan érdekel ...
Herci, Te mire szavaztál? (hülye kérdés, igaz de nem is a válasz érdekel, hanem ami mögötte van. Az ok. Persze ez meg így olyan mátrixos vagy mi ...)
:)
Gondolom az "unatkozott" humoros kedvű ember volt, a másik verzió, pedig örök optimista. :)
Egy kérdésre egy válasz ...
De mi van akkor ha máséval nem egyezik ?
A Mol -os dolog kezd érdekessé válni ...
Van már két, az általánostól eltérő értékelés ...
Kíváncsi vagyok ezek milyen okokat takarnak. A szmély nem fontos, tehát bárki véleményét szívesen olvasnám, aki meg tudná indokolni, miért adna/adná szavazatát a "Putyin unatkozott" illetve a "Vonzó befektetés" -re.
ooo jó ötlet, köszönöm! Egyelőre nincs nagy vita oroszokkal kapcsolatban. Asztali gépem behalt, szóval előző eredményét nem tudom mikor tudom feltölteni :(
A Stokyn leadott szavazatok néha értelmezésre és magyarázatra szorulnak. Ha valamilyen (eltérő) véleményeket alakítunk ki, akkor ezt megindokolhatjuk, megvitathatjuk esteleg itt.
Gondolom én ...