Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#213119 Hibaz Előzmény: #213095

Annak idején az Erste a Genesis 10%-át bírtokolta.......2000 ft körül....hát nem sokra mentek vele.......

#213118 JP Előzmény: #213089

Ma kételyeim támadtak szerda esti megbizonyosodásommal kapcsolatban.

Fene tudja. Zsengék még ezek a kételyek.

#213114 Koffein Előzmény: #213103

szvsz nem dobta vissza, max lentebb tolta az árfolyamot, hogy a remegő kezűektől ócúban megkapja (ezt úgy mondom, hogy ma semennyire sem figyeltem az eladói/vevői oldalát)

#213110 zeeh_ Előzmény: #213100

Nekem is...

Tolok még bele lóvét, különben nagykorú lesz a bölcsis pakkom, ha így haladunk. :))

Kíváncsi leszek, most meddig megy majd le innen még és mennyire fog bekavarni a választás árfolyam szempontjából. Bele kell ülni, aztán mozi. Csak nehogy addig húzzák a durranást, míg világszerte beszakad megint minden, mert akkor bambi lesz...

#213109 Koffein Előzmény: #213105

igen de a portfolio megnevezés megtévesztő, sokan gondolhatnak a portfolio.hu-ra is a névhasonlóság miatt :)

wáááá ez nagyon durva, át kell gondolnom a 7végén mit hogyan :-S

#213100 Koffein Előzmény: #213089

óóó bazze lassan de biztosan itt durranás készül, úgy érzem át kell egy picit alakítanom a portfóliómat...

#213095 zeeh_ Előzmény: #213089

Portfolio 5,73%-os tulajdonos lett? Erste 6% fölött kompletten a Portfolioval együtt.

Mit tudhatnak ezek, amit mi még nem?

#212817 Koffein Előzmény: #212797

ezt írtam március 5, 6án

"há idáig ment lefele, most felfele megy érted-e, megfejeli a 140-et, majd onnét meglátjuk merre mi lesz... de most van egy olyan érzésem, hogy ez mozdulni fog... lehet, hogy ez a csoda a 28ai ufó jelenség, meg a sör hatása, de lesz itt valami, vagy sírás, hogy méééé szakad minta kő, vagy öröm könnyek, hogy ismét 14x-et nyalogatja... :) "

"a megérzés mellé hozzáfüzném, hogy a macd egy leheletnyit felfele kunkorodik, a 10 illetve 20napos mozgóátlag együttesen átszúrta a tegnapi gyertyát, 5-10 napos meg keresztezte egymást... megérzés plusz egy kis megerősítés, még gondolkodom..."

ahogy elnézem 124volt az alja, ez idáig...

#212797 zeeh_ Előzmény: #212515

"eszembe jutott a március eleji jóslatom, eléggé bejött..."

Mi volt az? Már nem emlékszem.

Econak adják a beöntést szépen.

125

#212515 Koffein Előzmény: #212505

alakulhat valami, keresi az irányt...

más

eszembe jutott a március eleji jóslatom, eléggé bejött... teljesen beleborzongtam... brrr