Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Hati

#224216 ang3lt

Sziasztok

Még nem hatiztam soha csak olvasgatom amiket írtok és én is szeretném kipróbálni bár nem igazán értek hozzá. Bocsánat a hülye kérdésért de mi az a KT?

Re: nincs cím

#219783 Ricsi Előzmény: #219776

Csak mert félreérthető...

A saját tőkéden felüli részre (4 milla) fizetsz kamatot.

Re: nincs cím

#219776 Kissherceg Előzmény: #216798

Van 1millió Ftod, Lombard kereted 4millió Ft pl. 5millióért megveszed a papírt és a saját tőkéd utáni részért kamatot fizetsz a brókerháznak, kb évi 20-25%ot talán, de ez pasz. Viszont addig általában nem tartod, mert 1hónapnál hoszabb lombard pozi bátor és veszélyes, kivéve tavaly :)

Nyereségedet vagy buktát viszont 5millió Ft után kapod vagy fizeted, a brókerház csak a kamatot húzza le.

Valaki elmondaná pár mon…

#216798 Atesz11

Valaki elmondaná pár mondatban a lombardos pozi lényegét?

Előre is köszönöm!

Re: Rés

#212559 Alex74 Előzmény: #212548

Olvastam. Nekem is volt már negatív tapasztalatom velük.

Ne érts félre, nem okoskodni akartam, csak tényeket írtam

#212548 Chaby Előzmény: #212532

értettem a kérdést, de a saját tapasztalatom az, hogy eladás után "teljes káosz" uralkodik az Egyenlegközlőben. Ha Bef.hiteles készlet is volt, akkor pláne.

Épp az OTP topikban írtam, hogy kedden megjelent 232 db Befhiteles OTP 5755-ről még novemberből, 60k kamattal. Szerdára eltűnt.

#212532 Alex74 Előzmény: #212514

T+3 napig nem vehetsz bef. jegyet, vagy nem veheted ki, mint kp. Rv-t vehetsz rajta.

A kérdés az volt, hogy látnia kell-e a számlán. Rv-nél azonnal látja a változást, azonnal jóváírják - ha eladtál.

Ha tartod a rv-t, azt kb. 17 óra magasságában látod, hogyan változott aznap az egyenleg az áf változás miatt. A készletinformációban, illetve az egyenlegben is.

Köszi! Felhívtam az Ers…

#212529 Atesz11

Köszi!

Felhívtam az Erstét.Azt mondták a csütörtöki határidős zárásom hétfőre lesz elszámolva!

Nem sietik e!:S

Én is úgy tudtam,hogy éjfélig!

#212514 Chaby Előzmény: #212500

Részvény esetén T+3 nap. Hatinál nem tudom sajnos :(

De Erste "érdekesen" számol el :S

#212500 Atesz11 Előzmény: #209433

Tegnap zártam a Hati longomat szép nyerőben!NetBrokerPro-s vagyok!

Megnéztem az egyenlegem és mégis kevesebb,mint zárás előtt volt!

Mennyi a kifutási idő,amíg jóváíródik?Levert a víz elsőre.