Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#213244 rbbj11 Előzmény: #213243

egyébként a Fidesz kormányzásának éppen egyik nagy pozítivumaként értékeltem, hogy igenis meg akarták erősíteni a hazi gazdaságot, l. pl. Széchenyi terv

#213243 rbbj11 Előzmény: #213242

Nincs igaza a multikat illetően sem:

a multikat osszuk 2 részre

* aki durván munkaerőt vett, támogatni kell kinyalni a seggüket rendben.

* De aki piacot vett (élelmiszer láncok és különösen közszolgáltatók stb. ott bizony akár mehetnek is az adókedvezményeket megnyirbálni az államilag garantált nyeségüket visszavágni...

Nana!!!!!! Megint ferdítés!!!!!!! A jobbik nem azt mondja, hogy osszuk őket két részre!!! De még azt sem, hogy " adókedvezményeket megnyirbálni az államilag garantált nyeségüket visszavágni... "!!!!!! Bayer nem egy ilyen szemlélet ellen emelt kifogást!!! Mi a fenéért van ilyen sok hsz-ben ebben a topicban ferdítés, terelés, szókiforgatás???

#213242 Spade Előzmény: #213233

Több gond is , először is

Stilusbeli

-Normális ember szinte kötöszóként és a mondanivaló szempontjából irreleváns esetekben nem ócsárolja így a másikat Még ha halott emberről meg a másik származásáról nem is szabad úgy beszélni amit Bayer kifogásolt akkor se...

Tartalombeli:

Qrvára nincs igaz a csendőrséget illetően:

-mert ha felállna nyilván nem maradna ennyi rendőr h a tökeit vakarássza meg az autosokat basztassa az utakon a rendfenntartás helyett hanem átmenne csendőrnek vagy elbocsátanák

- nem kéne minden faluba, hanem elég lenne kistérségekben minimum 2 (ez bőven kevesebb mint ezer hely) , illetve az állományukhoz hozzá lehet adni a polgárörséget valamilyen formában pl.

- ez a rendőrség így ahogy van megreformálhatatlan sztem, és az a hülye aki azt gondolja h igen

Nincs igaza a muluikat illetően sem:

a multikat osszuk 2 részre

* aki durván munkaerőt vett, támogatni kell kinyalni a seggüket rendben.

* De aki piacot vett (élelmiszer láncok és különösen közszolgáltatók stb. ott bizony akár mehetnek is az adókedvezményeket megnyirbálni az államilag garantált nyeségüket visszavágni...

#213237 rbbj11 Előzmény: #213233

a stílus, megfogalmazás nem politikushoz illő, az biztos. Sőt, művelt, higgadt emberhez sem méltó. Ez felróható neki.

#213236 KawaBazsy Előzmény: #213221

Ja, a rendről jut eszembe. Mióta az eszemet tudom, jobboldali a gondolkodásom, a jobboldal pedig hagyományosan rendpárti. Én is. No most Európában mindenhol a szélsőbal az, aki tör, zúz, meg balhézik, érdekes, h nálunk a Jobbik, vagy követői csinálják. Ebből a szempontból (sem) jobboldali az a párt..

#213224 rbbj11 Előzmény: #213221

teljesen osztom Bayer multikkal kapcsolatos megnyilvánulását. Ezt papolom én is minden fórumon, és sehol nem kaptam még rá értelmes választ

"„Egy spiclivel kevesebb: elindult a pokol felé az SZDSZ-es főrabbi” címmel számolt be múlt héten Raj Tamás haláláról a kuruc.info" - ezzel kapcsolatban is osztom Bayer kommentárját.

Mielőtt Wall Street megkérdezed, hogy mer így beszélni, feltehetnéd a kérdést a kurcinfonak, barikadnak is kb. minden második cikke kapcsán.

És megnyilvánulhatnál a pontokban, amiket szerinted helytelenül kritizált. Én szívesen meghallgatom.

Re: ezek még nincsenek a süllyesztőben végleg?

#212702 Sumér harcos Előzmény: #212694

a sztárügyvéd papa....:)

egyszer a 70-es évek végén,80-as elején volt egy pere egy családtagomnak,akkor az ellenfél ügyvédje még a kis neve nincs Torgyán József volt......

elvesztette az ügyet.....

a kis volt sztárügyvéd,ugye ezzel magyarázta szerzett vagyonát,múltbeli sztársággal...:)

ezek még nincsenek a süllyesztőben végleg?

#212694 Sumér harcos

"Torgyán József neve már 7 embernek ért jelöltséget. Az Orbán-kormány legendás földművelésügyi minisztere nevén futó párt 7 jelöltje adta le a kopogtatócédulákat, igaz, még csak hármuk indulását hagyta jóvá a helyi választási bizottság. Lesz két jelöltje Torgyán régi pártjának, a Független Kisgazdapártnak is."

#212433 rbbj11 Előzmény: #212297

és a párt se csekkolja ezek szerint eléggé az embereit, ha szóvivőnek megtették....

Re: Ömlesztett

#212432 rbbj11 Előzmény: #212207

most bizonyította igazát az LMP egy másik hasonló vádban. Mi a franc van, össztűz a feltörekvőkre? Én nem osztom a Jobbik jó pár nézetét, de őket lenácizzák burkoltan, az LMP-re meg lépten nyomon csalást próbálnak valahogy rákenni....

egyébként hiába tisztázza magát az LMP... az hogy már sokadjára ilyen hírek mennek be a médiába, el is érik a céljukat az illetők, és el fognak tántorítani ahhoz kellő számú szavazót, hogy ne érhessék el a parlamentbe jutási küszöböt. Ennyit arról, hogy LMP mennyire kollaborál bármelyik párttal...az elgáncsolási szándék egyre feltűnőbb

#212429 Sumér harcos Előzmény: #212287

nem veszünk össze rajta:)))

látom Netmaster kiemelte,mi is az amely először megcsipte a szemem irásodban,és röviden tovább is göngyölte a szálat,igaz részben melletted kiállva:))

Re: 12 kérdés

#212371 RemegoKez Előzmény: #211707

A fidesz válasza no comment, basszus.... a többit nem olvastam el, hogy mennyire korrekt, de kilóra kb meglehetnek.

A jobbikot kihagyni mekkora lúzerség....

#212363 Zabás Előzmény: #212345

Mi is 3% építtetőknek akik projekteket csinálnak 2% ez bruttó!

De hónapok óta meg sem csörren a telefon :(, vagyis komoly érdeklődő nem volt, pedig jó pár ingatlan ára a béka segge alá került!