Már az NBH látókörében van a cég? Draskovits "kiszivárogat"?
Már az NBH látókörében van a cég? Draskovits "kiszivárogat"?
:-))))))
méghogy Buxi nem a régi. A csajok ugyanúgy a varázsa alatt fetrengnek, mint mindig ! :-O
Hopp, egy bug, üres üzenetet nem szűri a rsz. Bevallom én a negyedelés előtti régi nagy kasza emlékére visszavettem féláron párezret buxi hatására
Jajj buxi, ez annyira homály szöveg már megint :)) Valami frappánsabb kéne a komcsi kapcsolatoknál, legalább putyint mondanád, hogy felvásárolni készül... Draskovicsnak a pénze fogszabályzóra megy el :))
Te se vagy már a régi... :) Már nem mondasz elég nagyot :)
:-)
Vhyskeys!
Most nincs whyskeym, de egy pofa bort most bevágok erre ! :-)
Semmit nem tud a cégről.
Nem szerződtek vele, ennyi. :-)
Én viszont mindent tudok a cégről. Draskovics a cimborám.
:)) kétségtelen, de jobb nem lett, sőt.. :)
Azért rég volt az már herceg. Tudod a szöveget: Ez a cég , már nem az a cég! :-))
2007.11 óta nem volt phyl részvényem, csak jól ismerem a céget, túl jól :)
Buxiról nem nyilatkozom :)
Nem tudom Exike, ha lenne eredménytartalék vagy sem. Bár lehet, csak én nem láttam jelentést az előző KEG üzleti évéről, éveiről. Nagyságrendileg, 2oo7.ben 5o m volt a profit.....mi lett vele(?), megint nem tudom.
Egy tőzsdei bevezetésen minden azon múlik, hogy azt mikép festik le a kisbüfiknek. EZ keZd kissé AAA-s szinezetü lenni. Az hatalmas exit volt, egy hatalmas kisbüfi-csőbehuzatós road show-al. Egyszer már irtam, hogy a keg-gel is ez történhet. No, figyeljünk.
" Azért vagy itt, hogy mindent láss
Hogy értsd a szót , olvasd az irást
Azért vgy itt, hogy mindent megtanulj.
Hogy az égbe szállj, nehogy a porba hullj ! "
annyi pénzed még neked sincs :))
Sima osztalék részvény lesz a phy.
Mit nem lehet érteni ezen.
Csökkenő kamat környezetben zuhan a pénz jelenértéki forduló napig, nővekvőben meg emelkedik. + szezonalitás rallyk.
Matáv story, kis pénzel rókáknak J.P. Holnap veszek, ha nem akarjátok tartani...
srv a divat, gondolták otp miatt ez népszerű húzás
(Rényiék eljátszották ezt a trükköt 1.5 éve)
Phila veszteségből nem lesz eredménytartalék, abból nem vehetnek srv-t
osztalék... :)))) ezen jót röhögtem...
Mondjuk , tényleg amatőrök. Nem értem, hogy egy nagy tulaj, miért tesz közzé egy másik cég nevében , közleményt ? Ez olyan mintha a Deutsche Telecom tenné közzé, hogy mi történt a Magyar Telekom kgy-n.
Jó. Tudom. Rinyálok! :-)
Hogy lehet 46m-ból 100m-ért venni? Jövőre lesz legalább 54m? Vagy van még eredménytartalék?
Dehogynem!!
Nagggyon is!
Az osztalék- ha 1x lesz- 10%-kal adózik!
Mit gondolsz, a TCB minek van(?) a parketten??