engem követő kicsapott
mikor EC 4299 nél járt, akkor EU 2900 nél
Szeretnék a napokban egy analógiát és az EU-t is 3000-2900 nél látni :)
ja persze, onnan másolod a híreket is, nem is tudtam, hogy abban van könyv, milyen mélységig látod? 5?
És kicsi a forgalom is. Az öntésben sem volt túl nagy.
Intervenció nélkül kérdéses, hogy meddig küzdi fel magát.
Azok az arcok nagyon nagyok :(
Ma éppen rákérdeztem a kamatcsökkentésre és vigyorogva mondta az ember, hogy jó ez így miért csökkentsük?
Most egy kicsit zavaros a kép, de a lényeg, hogy ismét 4400 fölött van
Már csak ezért is ideje lenne kicsit visszavenni a bankoknak az arcból, és csökkenteni a kamatmarzsot. Iszonyatos bunkóságnak tartom, hogy a jelenlegi svájci kamatszint (de felőlem akár emelhetik 1-2%-ra is, lényegen nem változtat, a válság előtt is annyi volt), és magyar kockázati megítélés mellett (CDS 200bp alatt már) 8% kamatot szednek le az emberről..
Ugyan ott.
SNB: Danthine on a wire, Bloomberg, says SNB will continue to counter
excessive FX gains.
nincs is semmi baj, jó hogy mozog a "szallag", mégjobb ha nem ellenünk :)
azért egészen halkan megjegyzem, csak sanguist olvasva, 4373-n elcsábultam egy longra, de ezt senki ne kövesse!!!
követő jelenleg 4383-ban van...4386ra felhúztam
csak az az ironikus, hogy ha ez így marad, akkor erős forint mellett kezdhetnek a devizaadósok aggódni
ilyen pletykák vannak:
Like a Swiss chocolate left on the dashboard of a car EUR/CHF is melting after comments from a new SNB board member. Prepare for higher interest rates and no FX intervention, M. Danthine said. That’s a name Swiss bears won’t soon forget.