Havi charton ráfogható a dupla alj.
De azért vannak valódi vételek, eladások is, sőt az a többség.
Én arra gondoltam:
Esés mögött nem más, mint az SNB van, ugyanis eddig sok kicsit intervált, vett azt most eladja a long stopokat aktiválva, hogy egy komolyabb intervenciónál a long profit realizálások ne fogják vissza a lendületet, viszont így még jó pár shortosra is szert tesznek akik egy intervenció esetén nagyon jó vevők lesznek!
Kérdés csak az, hogy SNB bácsi meddig szándékozik még önteni???
Lehet , hogy Svájcban az elmúlt napokban export tilalom volt csak mi nem tudjuk! :)
nem feltétlenül. Mindig, a tömeg megy vele szembe. Ha követő stopot raksz rá, profitot védve, semmi bajod nem történhet, hanem egy intervenciónál aktiválódik és kész. Én se sokat shortoltam ezt a párt mióta szakad, de ez az én balgaságom. Akik okos, shortolja. És nem arra vár, hogy nagy ritkán snb elpufgotatja pár percre az árfolyamot az űrbe
Itt már kihagytam volna a shortot, persze így utólag OK, de egy nemzeti bankkal szembe pisilni is baromság!
Kicsit értettlen vagyok, hogy ezen a szinten miért???
Lassan lokális aljat csinál eddig a történelemben 1,43150 volt az alj! A válság tetőfokán! € most nem gyengül, kicsit értettlen vagyok, hogy miért erősödött be ennyire a CHF????
1,44-re számítottam, de ez nem csak egy leszúrás akar lenni, mert nagyon nem akar felfele evickélni!
shortolni kell, nem longolni...legkésőbb, mikor elesett az utolsó támasz is, azóta short. Mondjuk a trendje is short. Mondjuk minden felbontáson short....
Nagyon komoly amit most művelnek!!
Lassan kicsit túlzásba esnek!!
EURCHF has continued to weaken following this week's break of the former key support at 1.4586. With its downtrend accelerating, the focus is now on its post-credit-crisis low of 1.4322 from Oct. 27, 2008. Looking at a chart of EURCHF since 1995, it is clear the cross has been trading within a broad range of roughly 1.43-1.45 to 1.78-1.80, the lowest point in that range being that 1.4322 October 2008 low. A clear break of 1.4322, by taking the cross out of this range, would importantly open up 1.40 and below. Yet while 1.4322 holds, EURCHF remains a good medium-term buy for a recovery within the range.