Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#212276 Zabás Előzmény: #212272

Én arra gondoltam:

Esés mögött nem más, mint az SNB van, ugyanis eddig sok kicsit intervált, vett azt most eladja a long stopokat aktiválva, hogy egy komolyabb intervenciónál a long profit realizálások ne fogják vissza a lendületet, viszont így még jó pár shortosra is szert tesznek akik egy intervenció esetén nagyon jó vevők lesznek!

Kérdés csak az, hogy SNB bácsi meddig szándékozik még önteni???

Lehet , hogy Svájcban az elmúlt napokban export tilalom volt csak mi nem tudjuk! :)

#212275 rbbj11 Előzmény: #212273

nem feltétlenül. Mindig, a tömeg megy vele szembe. Ha követő stopot raksz rá, profitot védve, semmi bajod nem történhet, hanem egy intervenciónál aktiválódik és kész. Én se sokat shortoltam ezt a párt mióta szakad, de ez az én balgaságom. Akik okos, shortolja. És nem arra vár, hogy nagy ritkán snb elpufgotatja pár percre az árfolyamot az űrbe

#212273 Zabás Előzmény: #212269

Itt már kihagytam volna a shortot, persze így utólag OK, de egy nemzeti bankkal szembe pisilni is baromság!

#212271 Zabás Előzmény: #212267

Kicsit értettlen vagyok, hogy ezen a szinten miért???

Lassan lokális aljat csinál eddig a történelemben 1,43150 volt az alj! A válság tetőfokán! € most nem gyengül, kicsit értettlen vagyok, hogy miért erősödött be ennyire a CHF????

1,44-re számítottam, de ez nem csak egy leszúrás akar lenni, mert nagyon nem akar felfele evickélni!

#212269 rbbj11 Előzmény: #212268

shortolni kell, nem longolni...legkésőbb, mikor elesett az utolsó támasz is, azóta short. Mondjuk a trendje is short. Mondjuk minden felbontáson short....

#212254 Sanguis Előzmény: #212252

EURCHF has continued to weaken following this week's break of the former key support at 1.4586. With its downtrend accelerating, the focus is now on its post-credit-crisis low of 1.4322 from Oct. 27, 2008. Looking at a chart of EURCHF since 1995, it is clear the cross has been trading within a broad range of roughly 1.43-1.45 to 1.78-1.80, the lowest point in that range being that 1.4322 October 2008 low. A clear break of 1.4322, by taking the cross out of this range, would importantly open up 1.40 and below. Yet while 1.4322 holds, EURCHF remains a good medium-term buy for a recovery within the range.