Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: !

#21319 Kissherceg Előzmény: #21316

ne utánozz :D:D

T-mobilenál most volt nagyon jó akció.. korlátlan letöltésem van egy évig és félévig 2700Ft a díj, aztán 5700.

Hétvégén 600kval töltöttem a torrentet :)

#21316 _pda_ Előzmény: #21312

nem, távirányítós volt a dolog, csak nyitóban voltam gép elött a többit az asszony intézte

nagyon kellene egy mobilnet, mert így eltolom az egész napom, ha későn indulok el

ráadásul telfonos tájékoztatóra nehéz dönteni, mert nem látod az összefüggéseket

persze ez nem azt jelenti, h ha egész nap nézem a monitort, nagyságrendekkel hatékonyabb lennék :DDDD

de azért csak kellene a kocsiba egy netbook, gprs kártyával

#21299 _pda_ Előzmény: #20768

sziasztok, reggel átfordítottam nyitóban a pakkomat longra, zártam 920-on

szóval egy kis kárelhárítás volt

hát ennyi ;-)

Re: GL

#21200 Waszeitung Előzmény: #21199

Kicsit csodálkoznék ha most innen bezúgnánk addig,de itt minden lehet,délelőtt milyen öröm volt itt délután meg adott boldog boldogtalan,hihetetlen hogy tud változni a hangulat :D

GL

#21198 Waszeitung

-2% Usára esünk -5% ot az korrekt....

Úgy gondolom hogy az út továbbra is felfelé vezet,de mocskos rögös lesz,tudom hogy nincs vége a válságnak de sztem kicsit meg akarják hajtani a piacokat felfelé,ha olyan tempóban estünk volna tovább mint Dow ban 8300ról 6400ra akkor 2 hét alatt elfogy az index....

Re: KT

#21193 Kissherceg Előzmény: #21185

igen, de lekötés is fos, francnak manipulálják ezt a fos piacot,, teli a tököm egésszel... Emberek pénzével játszanak, milliók dőlnek el a seggfejek miatt... Ilye állatok voltak októberben is... Esküszöm feljelentést teszek pszáfnál manipuláció miatt...

#21187 Amatoregy Előzmény: #21177

Herceg,

ha nekünk kettőnknek 10-ed ennyi pénzünk lenne mint a felkötögetőknek még a tőzsde felé se néznék :-)

Holnap megint nem vagyok, izgulhatok is a short miatt.

#21177 Kissherceg Előzmény: #21170

prompt piacot felkötik... válság begorombul, akkor majd magukat...

plusszos buxot összehozták, idióta állatok...

#21128 Waszeitung Előzmény: #21122

Én már nemtom pénteki shortot kivágtam bukóban úgy megindultunk,most csak nézem sztem kivárok...

#21122 Amatoregy Előzmény: #21112

reggel beadtam a megbízásokat a short zárásra. Hát sz-eltem amikor visszajöttem. Most meg lassan már kezd teljesülni.

Zárjam az egészet - bukóban?

Vagy korrekció lesz visszafelé nagyobb?