Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#212602 Euroman Előzmény: #212331

Kíváncsi lesezk 03.25-26-án mi történik a görögökkel, talán arra gyengül valamit a huf...ha nem akkor mához 2 hétre ápr 9-én eladjuk legalább a felét, mert ha ez a köcsög fidesz agyonnyeri magát, akkor 12-én még jobban bezuhanhat az eur. most már a zloty után sem megyünk, és persze a huf már megint az eur-ral szemben a legerősebb, usd, chf-fel szemben jobban gyengül.

#212331 Euroman Előzmény: #211800

mai nap sikere :( nem ment 260 alá...bár amilyen pofátlan az otp ára, meg bux szintje, ez is elképzelhető....nem is tudom miért nem 12.000 már a zótépé, miért nem 50K a bux, az euro meg lehetne 150 huf...miért is ne, úgysincs egyiknek sem semmi köze az ország állapotához

khm...ezt a szétdarabolá…

#211646 Suby66

khm...ezt a szétdarabolást és bankba bejárkálást azért megfontolnám...

APEH - vagyonosodási vizsgálat szempontból - magyarázni honnan kapta, szerezte és kinek adta kölcsön (tanuk, szerződések, ügyvédi díj)- és mehet az egész brigád soron kívül magyarázkódni az adóhivatalba (OBA ide vagy oda), meg fizetni valós vagy vélt adót, pótlékot, hátralékot, bírságot (ha minden okés, akkor is kitalálnak valamit, hogy elszedjék - majd ülnek rajta a jogerős bírósági végzésig)

Hajrá, rakd be a pénzt magyar bankba és gazdagítsd az államot!

ui. akkor inkább Ausztria, kisebb a kamatadó is és van némi banki titok (úgyis közel vagytok)

#211625 Amatoregy Előzmény: #211623

voltak itt hazai bankok is:

- Heves és vidéke Takarékszövetkezet

- Agrobank

- Rákóczi bank.

Ezek mind jól felügyelt hazai intézmények voltak...

Ne azt nézd! Keress forráshiányos, vagy rossz forrásösszetétellel rendelkező bankot. (Lásd akciós hirdetések).

Figyelj a lejáratra, mert most a 3 hónapos akciós, legközelebb pedig a 4 hónapos lesz. Ha nem figyelsz akkora kamatesés van, hogy hosszabb távon az átlag alattit kapod.

De nézzük a másik oldalát. Berakod kamatra és lekötöd. Ha végigvárod akkor megkapod a kamatot. Ha közben fel kell törni (mert 300 lett az euró) akkor bukod a kamatot, nyered az árfolyam különbözetet.

De mindenképpen jobban jársz mint most.

ha parázol, nézd meg az oba garancia feltételeit és dobd szét a pénzt annyi családtag és bank között, hogy teljesen védve legyél....

#211623 banyaiz Előzmény: #211608

halvány sejtésem sincs mi lesz Ft-al, 280 fölé vártam én is még februárban. Azóta kicsit megváltozott helyzet. Amíg marad ez a nagy örömködés tőzsdéken addig szívás vsz.

Amatoregy: részleteket nem tudom, csak nem láttam értelmét mert itt is szinte minden bank külföldi tulajdon.

#211608 Euroman Előzmény: #211580

marad a semmittevés...mondjuk mindig ilyen körülmények között szerettem voltam tőzsdézni, hogy minden mindennap folyamatosan emelkedik...talán 2004-ben volt néhány ilyen rövid időszak, de aközben is voltak cumik...folyamatosan zuhanósból sikerült ilyet végigélni...és nem hittem el, hogy nem fordul egyetlen napra sem...egyre alacsonyabban szálltam be, de onnan is tovább esett...eur-nál is 270-et alacsonynak gondoltam a 280-hoz képest...nem baj, legalább az export cégeket is kicsinálják....szerintem, ha holnap 3 %-ot vágnának az alapkamatból, akkor is erősödne a huf

#211580 banyaiz Előzmény: #211572

Nekik biztos nem volt jó hír tervteljesítés szempontjából elvittétek.

ingatlanalap tényleg nagy szopatás volt egyik rokonom is bent ragadt nem kevés pénzzel, amint megkapta kivitte külföldre euróban nem tudtam lebeszélni róla.

Ha ennyire tartasz tőlük akkor az lehet megoldás, elosztod sok helyre ha pedig sehol nem fizetnek akkor a pénzed már úgysem ér sokat max tüzelőnek lesz jó szvsz.

#211579 Euroman Előzmény: #211572

talán az új kormány alatt, ha kiderül valami jó is, akkor meggondoljuk...de lebajnait-foskót legitimáció nélküli mocskos ****nek tartjuk.

#211572 Euroman Előzmény: #211565

az az igazság, hogy zsigerből undorodunk 2008 októbere óta a bankoktól...ma is voltam egyben, csak pénzt kivenni az automatából, de a rosszullét kerülgetett....amikor 2008 őszén elhoztuk a pénzünket, óriási cirkuszt rendeztek...odajött osztályvezető, fiókvezető, hogy ezt nem lehet, elveszítik a munkájukat, mondjuk meg, hogy miért, meg töltsünk ki ügyfél elégedettségi papírokat...aztán mindent felbontottunk, és mikor 3 nappal később a megbeszélt időpontban odamentünk, akkor is 3 órát várakoztattak, technikai problémákra hivatkoztak, és persze megint le akartak dumálni....egyikünk pénze 6 hónapig ingatlan alapban ragadt, na ő van legjobban kiakadva az összes pénzintézetre....és persze kamatadót sem akarunk fizetni a mocskos államnak a semmiért...mindannyian rendesen fizetünk szja-t, meg egy csomó egyéb adót, ezenkívül egy fillért sem vagyunk hajlandóak...és évekre sem vagyunk hajlandóak a pénzünket lekötni.

#211565 banyaiz Előzmény: #211550

nem értem ezt a tartózkodást betéttől, engem már az is zavarni szokott , ha a tőzsdés pénzem egy része egy-két napig szabadon hever számlán, azonnal rakom be pénzpiaciba, vagy vmi kamatozó cuccba. Éves szinten elég sokat tudsz ezzel veszteni ha nem kamatoztatod.

Amúgy meg ha már veszteségről írtál, nekem összegszerűen legnagyobb mínuszt tőzsdés pályafutásom alatt tavaly márciusban mélypont körül mutatták számláim mivel részvényeket vettem esésben szinte végig pfff. :D 3x annyi pénzem volt tőzsdén a végén mint amit oda akartam vinni, és kb 30%-át érte akkor az eredeti összegnek , az akkori mínusz pedig erősen 8 számjegyű volt.

Százalékosan legnagyobb realizált veszteségem pedig a megboldogult Nabival volt sikeresen longoltam, kb 90% bukóig. :D

Szóval előferdül mással is , hogy volt már mínuszban, vagy veszített, ez ilyen szakma.

#211550 Euroman Előzmény: #211543

á nehogy azt hidd, de azért kösz a jó tanácsot....nem akarok struccpolitikát folytatni...és így mindennap tudom magam fegyelmezni, hogy a lehető legkevesebbet költsem...én ezzel büntetem a rendszert...és bár vesztes csapatunk nem politizál aktívan, azért azt eldöntöttük, hogy mindannyian vonagabira szavazunk...úgysem hiszünk semmilyen változásban, de most ez a rövidtávú érdekünk.

#211543 Amatoregy Előzmény: #211539

Egyébként meg tegyél be egy filtert a böngésződbe. Mindet szűrjön amiben az eur és huf egyszerre szerepel.

Hidd el, hogy nyugodtabb leszel...

#211539 Amatoregy Előzmény: #211534

egyéb elemzők 33-as cukorárat jósoltak márciusra. Most 18 alatt van... :DDDD

év elején meg 1,61 felett eurusd árat. 2 hónappal később meg 1,31 alattitt

Tovább is van mondjam még?

:D

#211528 Amatoregy Előzmény: #211511

és nem törtem magam. Egyébként ha a mai 261-ből indulok ki, az 4,25 %-os kamattal (ha sikerül évvégéig ilyen ajánlatokat szerezni...) az 272-nek felel meg. Már pedig ha kinnt beindul a kamatemelés, akkor itthon is követni fogják a devizabetétek kamatai..

#211516 Euroman Előzmény: #211509

Nem üldöztem el, udvariasan megköszöntem a részvételét.

Az elköszönésem előtti hozzászólását piszkálódásnak vettem, és erre most tényleg nincs szükségem.