Figyelni 700 felett vétel !!!!!!
931 a következő fibo szint, s mivel lemaradó meg is lehet néhány napon belül.
Remélem nem lesz behalt kitörés
Figyelni 700 felett vétel !!!!!!
931 a következő fibo szint, s mivel lemaradó meg is lehet néhány napon belül.
Remélem nem lesz behalt kitörés
köszi szépen
Na az én olvasatomban 700 felett lesz igazán érdekes a dolog, ugyanis semmi ellenálás nincs 900ig.
930-on lévő fibonacci szint ami megfoghatja, de a forgalma elég gyatra, talán 700-705 felett érdemes lehetne belevenni.
A többi papírhoz képest irtó lemaradó és ezért valószínűsítem a 700 feletti megindulást.
Azt sem tartom lehetetlennek, hogy 3 nap lerendezi a lemaradást, de ahhoz valami meghatározó hír kell.
700 megerősített ellenállás!!!
Miért mondom ezt?
Egyrészt 697-en ott a fibó, másrészt pl a mai nap forgalmának felével lehetne 700 fölé vinni.
Sztem érdemes lehet figyelni rá.
Valaki egy chartot fel tudna dobni?
Eléggé lemaradó a többiekhez képest. Vajon lesz e kitörés belőle?
Még a múlt héten beraktam egy limites eladási megbízást 805-re. Eddig bejött.
Én is csak 799-nél kapcsoltam, de 805-nél kivágtam.
Lett volna még benne 3-4 Ft / db, de nem mertem tovább tartani.
Broki most már küldhetne egy képeslapot nekem ezért a sok brokidíjért.
Időnként olyan hülye vagyok :) Már 790-nél felfigyeltem rá, de mondom ilyen vackot nem veszek. Talán mégsem ártott volna...
Na megnéztem, érdekes... Még decemberi videóinterjú, de tegnap rakták ki a főoldalra, jó látható helyre, képpel együtt, gondolom semmi céljuk nem volt vele...
Nem olvastam az interjút, tegnap adták ki? Egyébként meg röhej egy papír, semmi aztán 3nap alatt 40 pont 0forgalommal, ismét semmi:D kereskedhetetlen.
Most már tényleg figyelni fogom a pf-es interjúkat, ahányszor kiraknak egy kispapír vezetőségi taggal készült - persze nem épp elfogulatlan - interjút, másnap megrántják :) Tegnap pont erre gondoltam, de az erste gondoskodott rólam...
766vettem, de másnap el is adtam, annyi illikvid :(