Csak egy ugrás a Sugár...:) 135 fölött.....
Nem hiszem, hogy ma is +15% lesz, viszont a +10 meglehet...
Ezt hol látod? Nekem Erste PF még a tegnapi zárást mutatja...
Nocsak, 195 Ft?
Ott már örömmel kivágnám a bölcsis pakkomat is.
Az viszont pozitívum, hogy tovább görgették a hatit júnusra. Ezek szerint még magasabb árfolyamra számítanak.
ECONET elemzés ( Profitline.hu )
Tovább roboghat az Econet részvénye
http://profitline.hu/technika/elemzes/163261/Econet_technikai_elemzes
"A grafikon nem utalt az emelkedésre, de a hír megtette hatását, a korán ébredők még hozzájuthattak az Econet-adagjukhoz a tegnapi nap elején, utána már egyre nehezebb volt. Az emelkedés a következő napokban folytatódhat, többször volt már rá példa, hogy negatív nemzetközi hangulat mellett is hatalmas emelkedést produkált több napon keresztül. A napi felbontású grafikonon 144 Ft-nál van az ellenállás, ezt várakozásunk szerint könnyedén átviheti.
Jóval érdekesebb a heti felbontású grafikon, hiszen egy zászló alakzat rajzolódott ki az elmúlt hetekben, melyből ha kitör (ellenállás 133-135 között), hatalmas emelkedés előtt állhat, a célár: 195 Ft!"
http://www.trendlines.hu/2010/03/18/megpihent-a-bika-budapesten-technikai-elemzes/
Akkor nem vagyok egyedül.. bár amikor 112-re álltam, akkor 113-ig jött le.. :-)
szintén zenész.....
hetek óta nézem az itt elhangzó szövegelést és természetesen a papirt,de kimaradtam és ez által lemaradtam.....
Na, már nem is sajnálom az Econeteseket. Múlt héten még sajnáltam. Jó kis papír volt, nemhiába filáltam, de türelmetlenebb volt mint én, ígyhát elszaladt előlem. Szar az olyan amikor más lehetőségek után kell nézni. Most azt kell tennem.
Gratulálok a kitartóknak!
nocsak :)
más:
Valószínűleg azt árazza a piac, hogy az econet.hu tulajdonában lévő EMG az Exit-tranzakció eredményeként az ingyenes műsorújságok piacának teljes reklámbevételéhez hozzájuthat néhány éves távlatban - vélekedett Kovács Roland (Equilor), a papír mai felpattanása kapcsán. Hozzátéve: ezzel a lépéssel éppen a gyorsjelentésből kirajzolódó egyik komoly kockázatot csökkentik, ami a vállalati reklámtorta zsugorodásából adódik.
Tőzsdefórum annak kapcsán kérdezte az Equilor elemzőjét, hogy az econet.hu papírja ma reggel 10 százalékot meghaladó emelkedést produkált a hírre, miszerint a társaság tulajdonában lévő Est Média Group szakmai befektetőként egy magyar pénzügyi befektetőtárssal közösen kötelező erejű megállapodást írt alá a Sanoma Budapest Kiadóval az Exit című programmagazin és az ahhoz kapcsolódó eszközök és vagyoni értékű jogok átruházása, illetve egyes munkavállalók átvétele tárgyában.
Valószínűleg azt árazza a piac, hogy az EMG a tranzakció eredményeként az ingyenes műsorújságok piacának teljes reklámbevételéhez hozzájuthat, igaz csak néhány éves távlatban, ugyanis az EMG egyelőre csak 20%-os kisebbségi tulajdonosként lesz jelen az Exit magazinban - vélekedett Kovács Roland. Az Exit megvásárlásához és a működéshez szükséges finanszírozás nyújtása a pénzügyi befektető feladata lesz - folytatta -, ezért nem lesz különösebb költségvonzata a tranzakciónak. A mostani lépés éppen az econet.hu gyorsjelentéséből kirajzolódó egyik komoly kockázatot csökkenti - tette hozzá -, tudniillik, különösen a média üzletág gyengélkedett az elmúlt évben, mégpedig azért, mert a vállalati reklámtorta zsugorodott. Ráadásul, miután a cégek még az idén sem számítanak a fogyasztóképes kereslet növekedésére, várható, hogy a jelenlegi alacsony szinten stagnálnak majd a reklámkiadások. Ami nyilvánvalóan kihat a rádiós, az online és a nyomtatott piacra.
Nos, az econet.hu, úgy tűnik, stabilizálni tudja pozícióit a print piacon, s az online piacon is fejlesztési lehetőségekhez jut. Ez mindenképpen indokolja a felpattanást, ám kérdéses, hogy a valóban hoz-e annyit ez a tranzakció a konyhára, mint amennyit a hír hallatán előre beárazott a piac - mondta végül.
Pont ezért szerintem van még valami a tarsolyukban.
Nagyon titokzatosan fogalmaztak erről a pénzügyi befektetőről a cikkben. Nem lennék meglepve, ha ugyanez szállna be a rádió üzemeltetésébe is. Anno márciusra akarták ezt a kérdést megoldani, március van. :)
816k
akkor volt hír, de most az Exitre ennyire kiakadni? értem én, hogy az exit reklám bevétele is az emg-t gazdagítja, de nem ok a limitre...
Ősszel is akkor ment limittel, amikor szinte minden pirosban úszott.
A zseton talán kezd átvándorolni a nagyokból a kisebb papírokba, így ide is.
806k
Holnap nyitás után nem kell neki sok a KV szünethez. Kíváncsi leszek, hogy ez 2 vagy 3 napos limites rally lesz-e? Szvsz 2, ha csak ki nem dobnak egy igen jó hírt, mert nehéz elképzelni, hogy egy Exitre menjen ennyit...
csak nehogy levegős legyen :)))
érdekes, minden lefele, a közepesek, meg a kicsik tartják a szintet, ez meg limiten áll mint a cövek...
Már 770k...
Puffer verseny a fináléhoz közeledik.
Ahogy ilyenkor illik. Szerintem lesz itt meglepi zárás után. Ha más nem este a hálószobában:)))
Csepegtetik a híreket. Helyes.
Csak most látom, már 621k van 131-en. :-O
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/43997/
Balázs Csaba a Sláger-utón Neo FM beindítását is egyértelmű sikerként könyveli el. A vezérigazgató ugyanis rádiónknak azt mondta: míg legtöbb kereskedelmi rádió az első fél évben csak próbaüzemben működik, addig ők már egy hónap után „teljes fegyverzetben léptek ki a piacra”, így a reklámokból már most „szabad szemmel jól látható” árbevételük van.
Hallgassa meg Ön is Ivády Zsuzsa interjúját Balázs Csabával, az Econet vezérigazgatójával