Nem elég erős a gazdaság a Fed szerint, gyengül a dollár…
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=13610
Nem elég erős a gazdaság a Fed szerint, gyengül a dollár…
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=13610
Tegnap hogy örültem a 1,3763-as eurusd kiszállásomnak. Főleg, hogy 1 napja benne ültem. Tényleg 2 nappal később kell tradelnem...
Lehet. :)
A verziót megtarthatod, csak a pénzt kérem. Igérem a tőzsde felé se nézek utána..
nyaral. Lehetetlen vállalkozásra adta a fejét. Megbróbálja elkölteni a nyerőt. De egyenlőre vesztésre áll, mert mindegy mit vesz, a kamatok többet hoznak neki...
Ha nem haragszol a te verziód helyett szívesebben venném a piac 80 %-át kivető nagy pénzeknek a verzióját...
:DDDDDDDD
Meg is adom a mail címem mindjárt.... :D
kratya hol van?????..nálam eurusd mehet 1,3853-ig naposan 23 fibo és ma 50 is egyb ez....korriig
azt nem értem (gbpusd). Tegnap belenyúltam, ma kiszálltam.
Mármint a mozgását nem értem...., illetve nem ismerem.
:))
Az én verzióm a 1,31-1,30, és a mai délután mozgását elnézve, még a 3850 sem tudja elérni az esés előtt (folytatásában)
Ne vedd szentírásnak, de szerintem lefelé lesz az irány. A GBP is törte ma az ellenállásokat, így elvileg 1,55 körüli szintig szaladhatna TA alapon, no de mire fel?
Lehet. A kérdés az, hogy ez 1,34-es eurusd már árazta, és már a 2012-es várakozásokat árazzuk most, vagy
vagy
A fene se tudja. Ha valaki egy éve azt mondja, hogy itt lesz mondjuk a bux akkor kiröhögöm, belérugok és .. .(Mit is mondott még Rejtő egyik főhőse?)
Ha most itt azt mondja valaki, hogy 16k lesz a bux akkor szintén.
Fő a következetesség. :D
Háát nem tudom, de a németek mindenáron szigetet akarnak venni
Úgy látom lesz még egy pár kör a görög sztoriban
Azt teszem. Csak 2 nappal korábban lépek mindig poziba...
Meg 2 nappal korábban lépek ki..
:D
Most komolyan?
Eur para előre árazva és mindegy, hogy mi történik ennyi volt, vagy még lejjebb?
Traedeld az ellenkezőjét annak, amit fundamentális alapon tennél. Év végére milliárdos leszel.:DD
Most akkor eurusd vonatkozásában mi a helyzet?
Vége van a görögválságnak és megy fel, vagy a dollár tovább erősödik + görögválság és megy le.
Vagy mindkettő együtt fel vagy mindkettő együtt le?
Ha most lefelé megy akkor én sem. Számomra egy kicsit szeszélyes a mozgása.