ezt már büntetni kellene.
MTI szerint a fővárosi rendezvényeken 25K fő vett részt! :)
Ezen kell osztozni. Bár a jobbik szerint 50K volt náluk a Fideszén még több :), akkor most össz mennyien is voltak, komolyan népszámlálásban is megbuktunk már nem 1X :)))
márc.15 egy csokorban:
Jobbik TV - "Készen állunk a kormányzásra!" - A Jobbik március 15-i !
Több tízezren gyűltek össze a Jobbik március 15-i nagygyűlésén a Bajcsy Zsilinszky útron A párt történetének legnagyobb rendezvényén beszédet mondó Morvai Krisztina, Vona Gábor, Szegedi Csanád, Ifj. Hegedűs Loránt és Kiss Róbert .
Egymásra találtak ? Összefog a zsidó és a cigány párt ? :D Ez az mdf sztori már egy jó szappanoperára kezd hasonlítani.
Kolompár segíthette ki kopogatókkal az MDF-et
A sikkasztással vádolt Kolompár Orbánnal szövetkezhet a Dávid Ibolya vezette MDF a parlamentbe jutásért. Az MCF Roma Összefogás Párt a héten dönt az esetleges szövetségkötésről. Az biztos, hogy néhány nap alatt több MDF-es jelöltnek is összegyűlt a 750 ajánlószelvénye, Debreczeni József szerint „gátszakadásszerűen megindultak a cédulák”.
A vészharang megkongatása után Bokros Lajos miniszterelnök-jelölt múlt héten magabiztosan állította: a lassan gyűlő ajánlószelvények ellenére az egykori rendszerváltó párt bekerül a parlamentbe. Pedig néhány napja még úgy tűnt, gondban vannak az MDF erős emberei. Herényi Károly és Csapody Miklós mindössze 450, Debreczeni József 400, az eredetileg SZDSZ-es Boruzs András 450, Kerék-Bárczy Szabolcs pedig 170 ajánlószelvényt volt képes összegyűjteni a saját választókörzetében.
De március 15-e előtt néhány nappal olyan fordulat történt, ami Debreczeni Józsefnek is „nagy meglepetésére szolgált”, mert ahogy a Hír TV-nek elmondta, „gátszakadásszerűen megindultak a cédulák”. A balliberális kötődésű Debreczeni József állítása szerint csak március 15-én több mint 100 cédulát kapott, de átlépte a 750 darabos lélektani határt Csapody Miklós, Pusztai Erzsébet és Herényi Károly is.
A budapesti listaállításhoz 3 jelölt hiányzik még. Az MDF-es politikusok cáfolták, hogy az MCF Roma Összefogás Párt jelentős számú kopogtatócédulát adott volna át az MDF-nek, és azt is, hogy cserébe a gazdasági bűncselekményekkel vádolt Kolompár Orbán pártelnök előkelő helyet kapna a fórum országos listáján.
A Hír Televíziónak háttal állva, torzított hangon nyilatkozó cigány vezető viszont elmondta: „Egyezkedések folytak, szerintem itt azon múlott, hogy az Orbán mennyi cédulát tud letenni az asztalra, az MDF asztalára”.
Az MCF Roma Összefogás a tévének nyilatkozó vezetője azt is állítja: a párt önállóan akart indulni a választásokon, de Kolompár Orbán önhatalmúlag egyeztetéseket kezdett a kis szatelitpártokkal. Először a magyar szociáldemokratákat környékezte meg, majd a Munkáspártot, végül pedig az MDF-hez menekült.
Az MCF elnöksége csütörtökön ül össze, az együttműködésről Kolompár Orbán nem beszélt a Hír Televíziónak. Az MCF elnöke csak annyit mondott, hogy dolgoznak, és sajnálatosnak tartotta, hogy a párt egyetlen jelöltje sem tudta még leadni a 750 ajánlószelvényt. Egyébként az MCF elnökhelyettese nem zárta ki az MDF-fel való szövetséget a Hír Televízió kérdésére, bár Balogh József szerint erre ajánlatot nem kaptak.
(Hír TV)
Megbeszéltük :)
Pár hét és az avatarodon lévő kocsi lesz szolgálati autód! Ezzel viheted a trágyát a disznóknak amiket el-kobzunk!
Brazília még jó. :-) Amúgy nálunk is áll minden, nem nézegetik az ingatlanaim, de jó biznisz sincs. Én részemről egy alpolgármesteri pozícióval megelégednék.. :-)
Lassan nekünk is el kell gondolkozni /ingatlanpiac/, hogy beálljunk e megélhetési politikusnak! HA nekem sikerül ígérem, szólok földosztásnál :)
De sajnos egyre nehezebb olyan országot találni ami nem ad ki :( ! Így okosan kell csinálnunk :)
Izé.. tudomásom szerint az SZDSZ nem indul a választáson (önállóan, kopogtatót se gyűjt), s mintha a heti hetesben sem szidták volna őket.. :-)
Én nem bánnék egy normális, szociáldemokrata pártot. Az LMP nem baloldal?? Amúgy ugye tudjuk, hogy a politikusok jó része megélhetésileg politizál, és ha süllyed a hajó, akkor keres új anyahajót. Úgy látom, ha az LMP-nek jól megy a szekér, akkor szadeszes meg maszopos ejtőernyősökkel hígulhat..
Te, szted hol irtam h egyetlen igaz párt létezik ?
Hol fikáztam az LMP-t, csak annyi volt a mondanivalóm h mik lesznek azok a jelek amik bizonyíthatják kinek az utódai. ha ezek nem teljesülnek akkor nyilván nem igaz a feltevésem, és vissza is vonom. Olyanokat olvasol be amit nem irtam és olyat nem olvasol el amit viszont irtam :) Amúgy miért baj ha tisztán látjuk h ki kit képvisel? miért fikázása ez másoknak ?
Persze, mert csak egy igaz párt létezik az pedig a jobbik! Hagyjuk már a másik fikázását, foglalkozzon mindenki a neki szimpatikus párttal és ne az vegye el az energiáját, hogy a másikat akarja mindenáron lejáratni! Ezért van teli a tököm Magyarországgal, mert itt sosem a saját dolgával foglalkoznak az emberek, hanem mindig a másikéval és mindenhez ért itt mindenki! :(((
Akárcsak egy focimeccsen nem a saját csapatunknak szurkolunk, hanem a másikat szidjuk!
Ha az szdsz nem indul el a választáson akkor egyértelmü h az LMP-be játszotta át magát, és nem akarja h a szavazatok 2 részre oszoljanak és így egyik se jusson be esetleg. AZ index cikk ugye érthető tekintve h az egyik alapító indexes. De az igazi jel az lesz ha a heti hetesben is elkezdik tolni öket. Igazából nemaz a gond h liberálisok a gond az h megint egy csomó embert megtévesztenek majd, miért nem lehet felvállalni az irányt ahogy mondjuk a jobbik teszi...Mindenesetre amit csinálnak azt zseniálisan teszik politikai befolyás átmentés liberális módra...Szal 2 jel dönt majd sztem: szdsz indul-e, megkezdődik-e a heti hetesben a fényezésük....
Beperelik az LMP-t a balatonringesek
http://www.privatbankar.hu/frisshir/hircentrum/beperelik_az_lmp_t_a_balatonringesek_84707
baloldal a .....szoval ne kezdjük az újabb hülyeséget :)
De egyébként minden országban szükség van valódi baloldalra, nem komcsi maradványokra, hanem olyanokra, akiknél valóban a szociális szempontok az elsőrangúak. A jobboldalnál pedig hagyományosan a gazdasági kéne legyen. És jellemzően, a jóléti demokráciákban váltották egymást, nem véletlenül...