Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#211095 rbbj11 Előzmény: #210741

végig, az egész k. medvepiacon júl.-ig bullos volt, leszámítva azt a felszúrást, ami SC volt.

Amit látsz esést utána, lényegtelen. Ismerni kell hozzá a hátteret. A vw két rv-fajtából áll. Helyet cserélt a kettő a daxban. Júl.-tól átvándorolt a vorzugsaktie-be a stammaktie-ból. Tedd rá az uj dax vw komponenst. És látod, hogy töretlen a bull.

#211083 Euroman Előzmény: #211080

mondjuk én ezt még a magam nevében sem mondanám, hogy nem tétel, hát még a más nevében

#211082 Euroman Előzmény: #211078

elnézést, a két szomszédos gomb....a gépem is elszállt, nem kicsit vagyok ideges...2 az a 3...bocs, igazad van...sajnos a lényegen nem változtat.

#211080 lackok Előzmény: #211078

Hát úgy hogy nagyon sok van belőle...

Mondjuk akkor meg nem tétel a 3 milla...

#211077 Euroman Előzmény: #210858

hát ez hatalmas bukta...ma éjszaka már hideg verítékben fetrengtem....a bukó közelíti a 3M-t...ahogy most mennek az árfolyamok felfele és olyan bukóban voltam 2008 októberben....úgy pörgött lefele a pénzem, mint a benzinkút órája....ilyen vad emelkedést én az összes indexben egyszerre még sosem láttam....külön-külön igen, de egyszerre még nem...muszáj józannak maradnom, mert kocsival jöttem munkába, de legjobb lenne berúgni, és hetekig ki sem józanodni....ez egy rémálom nekem...én már azt is el tudom képzelni, hogy ennyi euroval megyek az euro zónába, hogy éveken át nem sikerül haszonnal viszaváltani....

#210858 Euroman Előzmény: #210777

most értem a gép elé, mondhatom szörnyű a látvány...nekem is van 296-ról 1600 eur-om, de nem is amiatt aggódom.....a család egész vagyona 270-es átlagúban van....265 alólról már nincs, mert addigra már nem maradt pénz.....decemberben tudtam utoljára venni, akkor örültem a 271-es vételnek....építéshatóságánl voltam egyébként (csak érintett szomszédként) 2 naponta járok, nulla érdeklődés, senki nem akar építkezni, itt tonnaszámra az eladatlan lakások. Olyan vállalkozók is kiszállnak, akik 10 éve ebből éltek.

lazítani...pró-bálj-meg-…

#210737 Suby66

lazítani...pró-bálj-meg-lazííí-tani...

kell egy kis áramszünet :)

#210735 rbbj11 Előzmény: #210717

Ugyan, megmondtad úgyis, hogy arra jutottatok, hogy a választásokat mindenképp megvárod. Szóval addig min. kikapcs.

#210717 Euroman Előzmény: #210693

rendesek vagytok...de sajnos úgyis egész nap a gép előtt ülök...félek, hogy ha nem figyelnék mondjuk egyszer 2 hétig, akkor újabb nagy bukta várna...korábban ha elutaztam valahová, akkor mindent eladtam, de ott is a szállodában az usa zárás után leültem a gép elé, és a fontosabb dolgokat elolvastam, felírtam egy papírra....az elmúlt 5 évben nem múlt el nap úgy, hogy ne ültem volna a gép előtt...mondjuk nemcsak emiatt, amúgy is szeretem a netet, mert bármit kigondolok, utána tudok nézni...összességében sok pénzt keresett a net már nekem, akár úgy hogy megkerestem, akár úgy, hogy megspóroltam

#210709 Suby66 Előzmény: #210693

egyetértek...nálam a földgáz ETFem (nincs határidő, nincs kiütés) van így...nem nézem májusig :)

#210691 rbbj11 Előzmény: #210681

rosszul emlékszel. Nézd meg a chartot. Volt az is, amit te mondasz, de már folyamatosan tartó bull mellett volt :) Egyébként azóta is töretlen bullos a papír, semmi megingás

#210688 Amatoregy Előzmény: #210678

Figyelj, jó tanács.

Voltak akik otp-be ragadtak be, mondjuk 6000 felett. Ők több mint egy évig ültek benne.

1300-nál mit gondolhattak?

Kapcsold ki a gépet és május 2-a után nézz vissza. Eurod meg van, határidő nem jár le.

#210681 lackok Előzmény: #210585

Én úgy emlékszem az egy vastag SC volt a Porsche felvásárlás miatt de pár napon belül vissza is hullott.