Jobb ha tudtok róla. A plus500-on megy ha kikapcsolod is.
Viszont itt 0,03 lot eurusd rolloverje 5 Ft alatt van egy nap alatt, ott meg 100 Ft.
Jobb ha tudtok róla. A plus500-on megy ha kikapcsolod is.
Viszont itt 0,03 lot eurusd rolloverje 5 Ft alatt van egy nap alatt, ott meg 100 Ft.
Rákérdeztem megint.
A követő stop nem megy csak, ha az mt4 is megy. Viszont a feltételes megbízások és célárak, valamint stopszintek azok tárolv vannak...
vagyis azok teljesülnek.
Én ezt kaptam.
"z MT4 platform jellegzetessége, hogy mind a Trailing (Csúszó) Stop, mind pedig az e-mail küldés csak akkor működik (teljesül), ha a platform fut és be van jelentkezve a számlára. Ha csúszó stop esetén egy ideig futtatja a platformot és az folyamatosan utánaállítja az SL szintet, de ezt követően kilép a programból, az utoljára beállított SL szint lesz az érvényes!
Ez minden, a Metaquotes által fejlesztett MetaTrader platformot használó bróker esetében így van."
Akkor ebben jobb a plus500.
Beletettétek a bogarat a fülembe.
MT4-ben a követő stop megy (mármint követi az árat ha nem fut a metatrader?)
A sokat emlegetett Plus500-ban igen.
köcce, majd megnézem
egész nap túrtam a netet, de nem találtam olyan cuccot, ami megfelelne az elképzelésemnek
már mit amivel az árvonalat meg tudom vastagítani :(
szerk: megnéztem, a kettő ua ;-)
http://data.hu/get/2330353/daily_open_line__GMT_2__LA__.rar.html
ezt időzónákra lehet állyítani
szerintem hasznos:
Daily Open Line
http://www.fxsuperb.com/daily-open-line-indicator-for-better-picture-of-market/
Ez nekem bonyolult. Akkor smp is van? Egy példa jol jönne. Freemail és vodafone van. Szájba rágos legyen.
Részletek? Nekem is az van. Árszintet is tud vagy csak pozi nyitást és zárást?
köszi, még kotrok utánna, hátha késziített ilyet, illetve tudni kellene a pontos definicióját, h mit keressek :S
Nem tudok ilyen lehetőséget.
Amatoregy:
Tud email értesítést küldeni a progi. Kipróbáltam freemailen keresztül, működik.
En is kérdeznék. Vannak smtp szerver beállítások. Akkor tud mailt vagy sms-t küldeni a pozi nyitásról vagy zárásról?
kérdeznék ismét:
a charton az árvonalat meg lehet vastagítani valahogy?
thx.
Timeframe váltáskor az indikátor paramétereit olvassa újra.
Ha pl ott be van állítva a függvényben a vonalvastagság, hogy milyennel rajzoljon, akkor Te a tulajdonságok közt hiába állítod át. Váltás után az indikátorban szereplő értékkel fogja újrarajzolni.