Regisztráció Elfelejtett jelszó

Metatrader

Re: nincs cím

#210653 Amatoregy Előzmény: #210652

Jobb ha tudtok róla. A plus500-on megy ha kikapcsolod is.

Viszont itt 0,03 lot eurusd rolloverje 5 Ft alatt van egy nap alatt, ott meg 100 Ft.

#210650 Amatoregy Előzmény: #210545

Rákérdeztem megint.

A követő stop nem megy csak, ha az mt4 is megy. Viszont a feltételes megbízások és célárak, valamint stopszintek azok tárolv vannak...

vagyis azok teljesülnek.

#210545 Amatoregy Előzmény: #210268

Én ezt kaptam.

"z MT4 platform jellegzetessége, hogy mind a Trailing (Csúszó) Stop, mind pedig az e-mail küldés csak akkor működik (teljesül), ha a platform fut és be van jelentkezve a számlára. Ha csúszó stop esetén egy ideig futtatja a platformot és az folyamatosan utánaállítja az SL szintet, de ezt követően kilép a programból, az utoljára beállított SL szint lesz az érvényes!

Ez minden, a Metaquotes által fejlesztett MetaTrader platformot használó bróker esetében így van."

Akkor ebben jobb a plus500.

#210266 Amatoregy Előzmény: #209576

Beletettétek a bogarat a fülembe.

MT4-ben a követő stop megy (mármint követi az árat ha nem fut a metatrader?)

A sokat emlegetett Plus500-ban igen.

#209576 _pda_ Előzmény: #209575

köcce, majd megnézem

egész nap túrtam a netet, de nem találtam olyan cuccot, ami megfelelne az elképzelésemnek

már mit amivel az árvonalat meg tudom vastagítani :(

szerk: megnéztem, a kettő ua ;-)

Re: Metatrader

#209567 Amatoregy Előzmény: #209563

Ez nekem bonyolult. Akkor smp is van? Egy példa jol jönne. Freemail és vodafone van. Szájba rágos legyen.

#209543 _pda_ Előzmény: #209540

köszi, még kotrok utánna, hátha késziített ilyet, illetve tudni kellene a pontos definicióját, h mit keressek :S

#209540 archenius Előzmény: #209537

Nem tudok ilyen lehetőséget.

Amatoregy:

Tud email értesítést küldeni a progi. Kipróbáltam freemailen keresztül, működik.

#209538 Amatoregy Előzmény: #209537

En is kérdeznék. Vannak smtp szerver beállítások. Akkor tud mailt vagy sms-t küldeni a pozi nyitásról vagy zárásról?

Metatrader

#209537 _pda_

kérdeznék ismét:

a charton az árvonalat meg lehet vastagítani valahogy?

thx.

#207860 archenius Előzmény: #207844

Timeframe váltáskor az indikátor paramétereit olvassa újra.

Ha pl ott be van állítva a függvényben a vonalvastagság, hogy milyennel rajzoljon, akkor Te a tulajdonságok közt hiába állítod át. Váltás után az indikátorban szereplő értékkel fogja újrarajzolni.