Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#210290 Euroman Előzmény: #210285

hej de utálom én ezt az egészet...nem tudok semmivel sem pénzt keresni, se munkával, se spekulálással se semmivel...elbaszott egy helyzet.

#210287 rbbj11 Előzmény: #210274

nem anomälia. Simän ätrendezödéssel megtörténhet sok minden. Nem tudom a célárát alcoaban.

#210285 Euroman Előzmény: #210284

ha K-EU-ban minden olyan über****a, akkor csehek, lengyelek miért vannak még mindig a 2008 éveleji szint alatt 24-25 %-kal?

#210284 Euroman Előzmény: #210279

én már Mo.-t sosem fogom longolni, csak shortolni, legfeljebb ha elérjük Ausztria színvonalát de az sosem fog bekövetkezni.

#210279 Euroman Előzmény: #210259

és akkor most mi van: mindenhol mindenből ATH.

Ilyen időszakokat én még a longos 2004-2005 ös időkben sem éltem meg, akkor is voltak vastagon minuszos napok.

#210276 Euroman Előzmény: #210259

lehet, hogy igazad van, de eladni sem merem, mert azzal is csak más járna jól.

A vége az lesz, hogy életem végéig apránként felélem...

#210274 lackok Előzmény: #210267

Ő a 40$-os magasságokba várja vissza biztos, mert különben miért tartaná....viszont akkor anomália az SP500 short nem??

#210273 Euroman Előzmény: #210259

én ezt egyiket sem tapasztalom...én rosszabbul élek mint valaha, fizetésem évek óta nem nő, az árak nagyon magasak, közüzemi díjak megfizethetetlenek.

Ha úgy van ahogy te mondod akkor most mi legyen: minden pénzt a tőzsdére?

Család úgysem engedi, mert ha egy banki logos borítékot meglátnak otthon a levélszekrényben már áll a bál, hogy csak nem már megint az egyik befűzött?

Vagy a párnába? Mert szerintem minden annyira fent van, hogy innen rövid távon csak bukhatnék, hosszú távot meg nem bírom kiülni...sosem volt az én műfajom, én az a ki-beugrálós vagyok, inkább kis nyereség, de lehetőleg semmi veszteség, mert nem bírom fejben kezelni

#210267 rbbj11 Előzmény: #210265

jobban järna....a korlätlan mohóság se a profik tulajdonsága :D Nézd meg, honan van az alcoa longja ;)))

#210261 rbbj11 Előzmény: #210249

mellette van alcoa longja ;)

mint mondtam, egy profi sem tévedhetetlen. A mellette lévö pozikkal azonban még e részidöszakban is plusszos. De nem kell minden részidöben plusszos legyen... De nem fog ülni 3 hónapos massziv bukóban, ezt grarantálom neked :) és van miböl korrekcioznia, ez se mindegy ;)

#210259 Hathor Előzmény: #210257

azért az itthoni tőzsdei felrántásnak pont annyi alapja van, mint a a forint erősödésnek.

Forint jó. CDS kiváló! Bizalom megvan, további hitelt nem vettünk igénybe, kamatok csökkennek.. A külföldiek bizalma kezd visszatérni, az árfolyamok ellenállási szintnél, kitörések után, forgalom támogatja, chartok jók, nő az ipari megrendelés..

Esetleges elliott célárak, stb..

#210258 Euroman Előzmény: #210255

egy darabig biztosan nem...mondjuk 240 alatt elcsábulnék, mert az már pofátlanság lenne, és jobban kiülném...270 és 240 között nem mernék venni.

#210257 Euroman Előzmény: #210252

mondjuk ez a mai tőzsdei felrántás is mire volt? tegnap minden csökkent , vagy stagnált, usa-t végén kicsit felmasszírozták....mig máshol csökkent mi addig tegnap csukva voltunk, és míg a többiek a tegnapi bukót korrigálják ma, mi már megint 2x annyit mentünk....engem az otp 2008 őszén úgy becsapott, hogy soha semmilyen áron nem veszek már belőle...az eur-ra eddig nem fizettem rá, de most ez is érik....

#210255 Hathor Előzmény: #210252

szerintem nálad is 1Milka körül jött a para, az már egy fájdalmas küszöb szerintem..

kívánom, hogy jól gyere ki belőle.. gondolom többet Te sem fogsz devizázni, certizni..

#210252 Euroman Előzmény: #210241

Hát nekem, ha most akarnám eladni 1,75 M lenne a bukó...igen elkezdtem félni ( a másik szót utálom), mert semmit nem korrigál vissza, ráadásul a választási elképzeléseimre is egyre kevesebb idő marad...azért az is vicc, hogy nagyobbat nem vágnak a kamatból, mert hátha gyengül a huf, viszont a kis vágásra meg mindig tovább erősödik....

#210249 Hathor Előzmény: #210235

Szerinted nyilasi 1100as SP shortja beérik most? Szerintem mehet előtte 1200ra is..

lehet hogy egyszer nyerőben lesz, de mikor? ha most fordít 1200ig nullán van és 1200tól duplát nyer..

#210247 rbbj11 Előzmény: #210241

én ahogy irtam itt is, kivägtam majdnem mind idöközben. 260-261 a köv. ällomäs. De bärmikor korrekciozhat

#210241 Hathor Előzmény: #210225

Ne vegyél alapul, de ekkora pánik mellet én már régen kiszálltam volna, illetve ahogy el kezdtél parázni. Érezted a veszted, de nem akartad zsebre tenni a vesztőt, most halmozod azt.

Most nyílván nem pont 263nál kéne kiszállni, de ellenállás után tutira kiszállnék belőle..

természetesen nem adahatunk tanácsot, mert nem kis pénről van szó. Nálam 500.000-1MFt a maximális bukó hagyó, ha felette van, kivágom, mindegy hol van..

ha itt viszi 262-260at, akkor szerintem elkezd menni tovább, azt nem tartogatnám..