Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#210166 Hathor Előzmény: #210092

Azért valahogy csak összekalapáltál egy vagyont, amiből tradelsz, ha jól gondolom nem keveset, akkor ne siránkozzál már, örülj neki.. abban csak volt szerencséd..

Korlátlanul tudnánk mi is mesélni mekkorákat szopunk és pont onnan fordul..

neked legalább voltak jó napjaid a pénzpiacon, nyertél a pozikon, én meg a veszteséget dolgozom mindig le, nulláért küzdök minden héten egy-egy balga lépés miatt mindig.. éppen behozom a veszteséget, ismét rossz irányba állok, stopot nem rakok, utána már eladom pár száz ponttal lejjebb, emrt mehet még le, de visszafele nem veszem vissza, akkor továbbszalad az előző jó pozi, mamit kidobta lejjebb bukóban

#210134 Euroman Előzmény: #210103

bármilyen időtávú görbét nézek a stooq-on ez igen gyalázatosan néz ki az én szemszögemből

#210103 Euroman Előzmény: #210092

az az igazság, hogy már annyira fásult lettem, hogy ha 200-ra lemenne akkor sem adnám el, és ha 280-ra felmenne (kizárt) se tudnék örülni, mert ennyi idegeskedést nem ért meg...ha ezt tudom, akkor december után már bele se vágok....nekem az volt jó, mikor egy hónapon belül ment oda-vissza, vagy amikor apránként folyamatosan gyengült....elvileg ha lenne miből venni, ez is jó lehetne, de egyáltalán nem érzem, hogy meddig gyengül még az eur....szvsz itt már a görögökkel történhetne bármi, ez már arra sem reagálna...

#210092 Euroman Előzmény: #210079

ok, köszi.

max stop egyébként nincs, mert ahogy eladnám, rögtön fordulna...igen peches vagyok, és ezt nem erre a dologra értem, hanem mindenben....amíg lottoztam sosem nyertem, van 45 éves kihuzatlan autónyereményem, ahová pályáztam sosem vettek fel, néha még az akciós zsemle is előttem fogy el:)

Hogy a családban előforduló betegségekről már ne is beszéljek....azt a szót, hogy szerencse, én még hírből sem ismerem, még arra is rácseszek, ha semmit sem csinálok :(

nyugalom = türelem Én t…

#210079 Suby66

nyugalom = türelem

Én továbbra is 270 fölé várom 2-3 héten belül (de ez csak az én becslésem, téged nem befolyásoljon, csak a saját gondolataid a lényegesek).

ui. Ha még nem érte el a max stoppodat, ne nyafogj. Ahoz, hogy nyerj meg kell járnod a poklot is. :)

#210078 Euroman Előzmény: #210075

Már várom Márványi Zsolt ma milyen humorosat ír....pedig egyáltalán nem humoros a helyzet...egy külföldi alamizsnán tengődő koldus országot így fényezni....

#210075 Euroman Előzmény: #210038

hát ezt a devizát legyilkolták teljesen...betétre nulla a kamat egy mai cikk szerint, sőt a kamatadó, kezelési kltsg a tőkébe is belerághat...devizás bef alapok felejtősek, mert egyrészt nem tudják normálisan elmagyarázni, mibe is fektet, másrészt T+5-ös váltási és visszaváltási idők....az egészet csak elkölteni lehetne, de semmire nincs szükségem

#210038 Euroman Előzmény: #209957

újabb szopó nap...de venni sem merek, mert amilyen hülyék leviszik 260-ra...ha most is váltanék, akkor már tényleg napi megélhetésre kellene veszteséggel visszaváltani, azt meg nem akarom....jelenleg fényévnyi távolságra tűnik még a nullszaldós kiszállás is, pedig a választás is már csak 3 hét. Ha így örülnek annak, hogy tegnap nem volt verekedés az utcán, akkor mi lesz még annak a hatása...

#209957 Amatoregy Előzmény: #209953

Igen. És sok múzeumot ingyen tudtunk megnézni. Csoport indulás után 5 percel érkeztünk mindig, igy általában a "többiek után" engedtek. Franciában egyszer se mentünk autópályán.

#209934 Csokigyáros Előzmény: #209931

tavaly ugyanis nélküle voltam, Liverpool, Fiorentina és Lyon meccseken...

azt ígértem neki az idén egy lépést sem teszek nélküle....

így hát kellene jegyet szereznem a BL-döntőre is... :)

#209926 Euroman Előzmény: #209922

Én fiatalabb koromban Elzászban voltam, ott még a német is jó volt. Strasbourg egészen Metz-ig.

Aztán egy hetet Párizsban 1-2 éve, az is szuper volt. Még Pozsonyból Sky-al repültem, Bécsből busszal átvittek, hoztak. Magenta sugárúton volt a szállásunk, hetes metrojeggyel mindehová elentünk, kis átszállással még versaillesbe is.

Idén ha lesz valami haszon, meg az egyéb körülmények is engedik, akkor Dote d Azur. Monte Carloban már voltam 3x, most inkább cannes, nizza, gras, st. tropez, antibes érdekelne

#209925 banyaiz Előzmény: #209924

Bár barátokkal egyre ritkábban, mindenki el van foglalva, pici gyerekek itt-ott, nehéz már egy közös sörözést is lassan összehozni, nem utazást. :D

#209924 banyaiz Előzmény: #209923

:) hát, barátnőmmel kettesben szoktunk bóklászni. Néha barátokkal. Tőzsdén legatyásodok nem lesz lóvé benzinre bevonlak. :DDD

#209922 banyaiz Előzmény: #209868

ha már utazás, nem szeretem szervezett utakat csoportokkal, túl sok mindenkihez kell alkalmazkodni. Franciaországba szeretnék kocsival elmenni talán idén összejön. Gyönyörű helyek vannak arra, igaz még nem voltam de Tour de France-t imádom már csak táj miatt. Jó lenne megnézni közelebbről. :D