Ezzel a párral én is szívok,viszont a usdjpy egész jól kereskedhető 90 és 91 között.
Ezzel a párral én is szívok,viszont a usdjpy egész jól kereskedhető 90 és 91 között.
ezt a gbpusd-t még szokni kell.
valami olyasmi, amikor a collin mcrae-ban a lancia stratost választottam ki.
A legkisebb gázadásra megpördült....
:DD
Economic data: US Import Price Index MoM (FEB) out at -0.3% vs. -0.2% expected and 1.3% prior. US Housing Starts MoM (FEB) out at -5.9% vs. -3.6% expected and 6.6% prior. US Building Permits MoM (FEB) out at -1.6% vs. -3.4% expected and -4.7% prior. CA Manufacturing Sales MoM (JAN) out at 2.4% vs. 0.6% expected and 1.9% prior.
úgy látom a tegnapi gpbusd longomat (1,5069) egy kicsit korán dobtam ki 1.5099-en. Már nemt tudtam kivenni a célárat... :)
Reggel meg majdnem a stoppomat érte el....
Igen,...ott lett (a környékén) a 15 percesen egy nyakvonal és most kiépült egy zászló is szvsz. A kérdés, hogy melyik alakzat fog teljesülni?
Hm...?
Szerintetek?
Ha van hozzá indok azt is szívesen olvasnám.
Ádám
SNB ahogy látom tényleg feladta!!!
Csak tudnám akkor csütörtökön miért nyilatkozták azt amit nyilatkoztak :(
megléptem
3730-as céláram volt, le is jött addig, de sajna nem vártam ki. Azota töprengek hol és mikor nyissam ujra
Jó hétvégét mindenkinek. A guta megütött volna ha a tegnapi "feljebb bennt állok shorttal" 1,3705-öt bennt hagytam volna.
Rbbj11 pedig 1,38-ig várta fel, azt mondta onna shortolja. Kiváncsi vagyok végül is meglépte-e?
Én meg már bánom,hogy hamar kiszálltam. Na de sok kicsi...
Én mellényúltam, mert a GBP.USD párt néztem ki és az nem tudott elesni,...így pozim sem lett. :-(
Eddig bejött.Egy rövidke shortot már zártam is és a hét eleje óta tartogatott usdjpy vételemet is pluszban zártam.
Szerintem fél 3ig a mai csúcs közelébe is mehet,...ezért nem nyúlok most hozzá. Egész nap vették mint az őrült...
Én azért beleshortoltam,bár ilyenkor ellenkező irány várható.Nemsoká jönnek az amcsi hírek,majd akkor kiderül mi lesz.
Én elfáradtam. A longban nem voltam benne,...most pozi nélkül vagyok.
A 15 percesen benne van egy zászló,...vagy egy fals zászló kockázata a shortosoknak.
DE aki nem kockáztat nem nyer.
Nekem túl sok a makro délutánra,...tehát most pihi - nekem.
Nem, csak kialakítanak egy másik trendet, hogy legyen ami megváltozzon amcsi nyításnál.
Na most akkor mi van? Az 1,38 már nem ment neki.Jöhet a short!?
tegnapiakat én is eladtam már, a maikat 1,46-osakat szeretném eladni már :)
nem tudom, én eladtam tegnap, miután láttam, milyen gyenge volt az intervenció. Pintosabban a rövidre vetteket eladtam