az előbb még nálam sem ment,
de most már elindult
nem megy reál sztem senkinek csak adminnak meg hercegnek...így van is reál meg nincs is..mint mesében
Ma tettem fel firefoxot, alapban opera van, kb 1-másfél hete azon nem megy, ff-on sem. IE kidob
Nekem is. Firefoxon egy ideje nem megy, felraktam az Operát, azon ment egy hétig, de ma azon sem..
Nálam most ez van: "Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!"
Van még mit alakítani ezen a reálon, hol megy, hol nem megy.
Valaki nagyon nem akaja, hogy ez itt tökéletesen működjön. :(
ahhoz java is kell, az nincs a munkahelyi gépemen, így a stocklandyardon megjelenő jobb sávban lévő real árfolyamok nem látszanak. viszont a többi tökéletesen. :)
ha a te gépeden telepítve van a java alkalmazás, akkor látszani fog.
és a real is megy.
Mára több kívánságom nincs is....
fúúú de szigorúak tetszenek lenni :DDD
email: így van, nem hagy nyomott, mert a pendrivon lévő mappájába menti az adatokat :)
Hát ez a Magyar Operásoktól kéne megkérdezni, én vállalati környezetben még nem használtam, úgyhogy biztosat nem merek mondani.
http://magyaropera.blog.hu/2009/09/16/hordozhato_opera_10
"Mivel ez egy hordozható változat, így a használt gépen semmilyen beállítást nem módosít, nem ír a registry-be és felhasználói fájlok közé sem. A gyorsítótár ki van kapcsolva, és minden egyéb beállítás a telepítési mappában marad."
Mondjuk reál nincs, de nem is hiányzik.... (Eddig minden bajt az okozott, a különboző kereskedési rendszerekben meg látom.)
Firefox-ot még nem használtam. Más mint az opera?
És ezt most mondjátok?
Mindjárt kitiltatlak benneteket innen.
:DDDD
a portable nem hagy nyomott, lehet opera, vagy firefox... a melóhelyemen én firefox portablet használok még gondom nem volt vele, a rendszergizda sem jött, hogy dá dá ezt nem szabad... sőt volt egy idő amikor a net le volt tiltva mindenkinél, csak outlookot használhattuk, portablet felraktam egy pendrájvra, oszt hasított is a net, csak az ip címet kellet beírni a beállításoknál...
Yeesssssss,
Opera 10.10.
Biztos nem hagy nyomot a gépen?
Ugyan én nem értek a vállalati infóhoz, de "portable" böngészők sem jöhetnek szóba?
Operából biztosan készült ilyen, és gondolom van Firefox is.
xp + ie6.
Admin?
Azt hallottam két trédje volt tavaly:
- bux long 9900-22.000
- olaj short 140-40.
Egyébként köszi.
Bármit tennék rá nyoma maradna... :)
De fórumban sokan küszködnek vele. Kamilkov-ot tudom, hogy bennt neki se megy...
oprendszer? majd kerítek vhonnan egy általad használt kombót a teszteléséhez
bár ahogy elnézem admin elutazhatott jó ideje vmi térerőmentes helyre. :)
:D:D kegyetlen vagy :D