beletörődtek a chf erősödésbe
1.3683- előtt még eshetünk egyet,...szvsz
aztán meglátjuk,...attól függ mekkora lesz a mostani esés.
1,37-nél már én is beszállnék,csak kérdés,hogy akkor most mibe is? Ha áttöri lehet meg sem áll 1,5-ig Az euro riogatása meg csak kacsa lenne?
Most mi van?
Eurusd táltos paripa lett? Feljebb várom egy shorttal...
Én az usdjpy párral csinálomazt,hogy nyitok egy longot meg egy shortot és mind a kettőt pluszban zárom. Csak nehogy elinduljon komolyabban,mert akkor nekem reszeltek. Amúgy 90,65 sell 90,32 buy
Én most tanácstalan lettem. Fogalmam sincs merre indulnak el a jen párok.
Dehogy befolyásoltál. Meg volt felfelé, és lefelé is. Most megint felfelé áll.:)
Sajnálom, ha esetleg befolyásolt a véleményem....
Szép pozit nyitottál,...de ebben a huza-vonában akármi is lehetett volna...
USDJPY: after the US data, market saw big New York bank's London branch on the offer.
Elmegyek a pc szervízbe,...mert megvárom a kedélyek lehűlését. :-)
:30
US Trade Balance (JAN) out at -$37.3B vs. -$41.0B expected and -$40.2B prior. US Initial Jobless Claims (MAR 6) out at 462K vs. 460K expected and 469K prior. US Continuing Claims (FEB 27) out at 4558K vs. 4500K expected and 4500K prior. CA Capacity Utilization Rate (4Q) out at 70.9% vs. 70.0% expected and 67.5% prior.
13:30
CA New Housing Price Index MoM (JAN) out at 0.4% vs. 0.4% expected and 0.4% prior.
Lehet mondani, hogy a hétszázát! :-) 123.700
Én kivettem a short megbízásom,...de ebben a 14.30-nak is szerepe van nálam.
De tényleg nem akar esni...
However, the inflation forecast shows that the current expansionary monetary policy cannot be maintained throughout the entire forecast horizon without compromising medium and long-term price stability. The forecast is still associated with considerable uncertainties
SNB has EUR focus *SNB WILL ACT TO PREVENT EXCESSIVE FRANC APPRECIATION VS EURO
13:04:16
*SNB SAYS DOMESTIC SECTOR IS PERFORMING `WELL' *SNB SAYS SWISS RECOVERY REMAINS `FRAGILE' SNB SAYS MORE EXTERNAL SHOCKS OCCUR, THE DANGER OF DEFLATION CANNOT BE ENTIRELY RULED OUT