Megint visszarántották. Lehet, hogy ismétlődik a tegnapi nap?
Megint visszarántották. Lehet, hogy ismétlődik a tegnapi nap?
Amennyiben EUR.JPY-ra gondoltál. Lehet csak én gondoltam arra...., akkor boccs a beírásért.
Barátsággal:
Ádám
Ha nem esik el a 700 akkor az 5 percesen nagyon szép E. ciklus is lehet belőle. Szvsz.
Lehet, hogy ma sem jön be, de megint fordítottam, longból shortba.
A JPY pároknál ezentúl minden nap eljátsszák a "kitörést"?:)
egyébként én is meglepődtem, h.. az derült ki, h. ők nem vágtak oda az euronak
Igen, ezt értem, ők mindenhol a nagybetűs ellenség.
de berninek nem néztek bele a számláiba...hidd el nekem, a spekulánsokat 1000x jobban próbálják ütni, mint bernit...
Bernit is behívták meghallgatásra, azóta is ott ül a helikopterén, pedig mind tudjuk mekkora lókötő. ;)
nem csinálták. Feltételezés volt. Behívták őket meghallgatásra. És lecsekkolták a hedge-ik eredményét. Nem találtak semmit. Szal lemaradtál :)
konklúzió, amit eu-iak is közzétettek a sajtóban: az eu-i vizsgálatok sem találtak semmilyen Euro elleni támadásra utaló jelet, még elszórtat sem, nem hogy összehangoltat. Már kb. 2 nappal ezelőtt jelent meg ez az infó.
Sorosék nem épp ezt csinálták? Vagy lemaradtam azóta valamiről?
de éppenhogy nem kúrogatja senki, a hedge vizsgálatok során is ez derült ki. Ez nekem a legfurább, senki nem bántotta összehangoltan, de még nem összehangoltan se az eurot, mégis ennyit gyengült
sztem ebben a topicban beszélgettem arról, h. megszűnik a bizalom az euro iránt, ha csődbe mennének a görögök. Ezek szerint nem csak én képviselem az álláspontot,h. nem egyértelműen probléma az euronak egy görög csőd...
beszarás, hogy usa spekik eurot kúrogatják, miközben dollárka és california csőd kombo miatt kéne inkább aggódni... Vaszagbőr... :)