Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#208462 Kissherceg Előzmény: #208460

akkor 800méterről tenném ugyanezt a kocsira:D tuti vmi kínai komcsié az autó, de vmi borzasztó lett sztm.

Luxus autónál a Matt fekete ami nagyon bejön, persze ízlésesen bármilyen szín.

Re: hitel piac

#208031 hosszhuszár Előzmény: #207993

Szép autók.

A 150k-s tetszik, nagyon....

A fekete limuzin is szép, de az hasonló lehet, mint a coupé, amit küldtem.

egyébként a coupe, ezekben nagyon ritka, és a kiszemelt, jól felszerelt.

Klíma, automata, 4 el.ablak, szervó, stb.

Az akkoriban rendelhető összes extrával, állítólag.....

Írtad, hogy lehercolt a gépjármű.

Szerintem, sok baja nincs, az 2-4 lyuk nem sokat zavar, azon kívűl szerintem rendben van.

A hiányzó cuccokat, még meszerzi hozzáa gyerek.

De kikértem Gábor véleményét is, meglátjuk.

#207989 Kissherceg Előzmény: #207987

"Kedves Vámszakértő!

Ha az USA-ból hoznék be 30 évnél idősebb autót (természetesen ot-vizsgára vinném), milyen költségekkel számolhatok az ot-vizsgán kívül?

Kedves Levélíró!

10% vámot és 20% áfát kell fizetni az autó behozatalakor. Regisztrációsadó-fizetési kötelezettsége nincs, amennyiben veterán autóként helyezi forgalomba. A Muzeális minősítés után a forgalomba helyezés költségeivel kell számolni, ami kb. 100 000 Ft.

Üdvözlettel:

KeSMustang"

Tehát regadót kiakarod kerülni venni kell 30-40éves autot, ha ez kell a boldogsághoz... :))

#207985 Sumér harcos Előzmény: #207949

jó irás:)

1-et értek vele:)

ma már nincs meg a hangulata pl. a Hondának biztosan........

s2000-el kihalt a Honda hangulat......

90-es években volt 1.6vti-m 2 évig,na az nagyon-nagyon,nem az új swift...........3000-es v6(174ps) sigmát lehetett etetni vele....

#206326 Kissherceg Előzmény: #206280

"A finanszírozók érdekes tapasztalata, hogy vannak bizonyos márkák, amelyeknek az ügyfelei sokkal megbízhatóbban törlesztenek, ezek jellemző módon a japán márkák (kivéve: Suzuki) megfontoltabb vásárlói: a legjobbak a toyotások. Ugyanakkor azt tapasztalták, hogy bizonyos prémium márkáknál egészen tragikus a fizetési morál: az egyik finanszírozó cégnél például a pár éves Mercedesek vásárlóinak 50 százaléka nem fizet."

:))

Re: nincs cím

#206209 hosszhuszár Előzmény: #206153

Vitáztam sokat "fénykoromban" velük, de rájöttem, hogy olcsóbb, ha rájuk hagyom.

Azelőtt, mindíg okoskodtam, aztán mehettem ismerőshöz, ettől drágább megoldás nincs......

pár éve meghunyászkodom, kifizetődőbb, szerintem