Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#208035 zeeh_ Előzmény: #208032

0,5-1 milliárd közé tippeltem a mínuszt, de azért nem gondoltam, hogy Externet bevétellel együtt lesz -680 milla... :-O

Jöhet ma a rés betöltés 103-nál?

Ezt a Valkó Eszter nevű vihogó **rvát úgy kicsapnám a rádióból, mint a huzat. Hétvégén volt "szerencsém" hallgatni, tv-ben sem bírom, mert ott még ráadásul "gyönyörködni" is lehet benne.

A hónak köszönhetően még…

#208032 zeeh_

A hónak köszönhetően mégsem leszek vidéken, de úgy látom, ebből ma zakó lesz, ha csak nem jön valami überszuper hír.

#207947 Atesz11 Előzmény: #207940

"Az adózott eredmény alakulására több

egyszeri tétel is kihatott: negatív irányban a főként a nem média vagyonelemek körében elszámolt év

végi értékvesztések, pozitív irányban az econet.hu saját részvényekre vonatkozó határidős pozícióin

elért nyereség és az Externet Nyrt. részesedés év közbeni értékesítése kapcsán realizált pénzügyi

eredmény."

E szerint tartalmazza.

#207945 Kissherceg Előzmény: #207940

tavaly tavaszi eladás, biztos, hogy benne van. Első félévben -500misi volt eredmény, tehát vicccc...

#207940 Dmode Előzmény: #207934

szerintem az externet eladás még nincs benn,de nem vagyok benne biztos.nézegetni meg nincs kedvem,mert:)))))))))))annyira nem jó látvány az egész.

#207935 JP Előzmény: #207931

"megse nézem akkor... "

Herceg :-))

Tetszik ez a hozzáállás. Amolyan magamfajtán kényelmes :-)

Ecosókat sajnálom :-(

kitartást!

#207925 Dmode Előzmény: #207917

brutálisan mínuszos,de nem erre va hírre vártunk,várunk,legalábbis én.

#207917 Harlem Előzmény: #207716

Ha zusammen minuszos nap lesz, akkor itt a -10%-on sem lepődnék meg erre az eredményre, legalább átmenetileg, mert potenciál azért van benne, csak kérdés hol kezdik majd megint venni az esésből való csorgást.