Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#207936 Sanguis Előzmény: #207815

GBP

The pound was beaten down again today on the manufacturing data we mentioned earlier, but also as the FSA came out requiring new, even stricter stress tests on banks than the last time around to ensure that their capital ratios could withstand another crisis.

JPY and US t-notes

A speed bump was thrown up in front of the JPY crosses today as the $21 billion US treasury auction of 10-year notes went off very well and thus saw yields easing lower after touching new 7-day highs. USDJPY tried at new highs above the 55-day moving average, but pulled back on the auction results (highest bid to cover ratio on record), so that resistance level is still in place.

#207786 rbbj11 Előzmény: #207782

igen, folyamatosan felfelét mutat...

egyszer valóban lesz lefelé is az út, csk kérdés mikor, és hogy tovább tart-e majd pl. 2 hétnél ;)

#207780 rbbj11 Előzmény: #207774

mit mutatott a ta?? a tegnapi sírkő és (majdnem) szitakötő dojit egyazon napon a kül. indexekben? :D

Mutatta...:))) Csak tudnám, akkor miért szenved körülöttem minden ta-s átlagon felüli stoptömeggel..

#207769 rbbj11 Előzmény: #207765

mindig u.az a történet. Beültetik vmelyik irányba a jó népet, aztán elindulnak a másik irányba. De egy a lényeg: a konklúzió majdnem minden nap a végén plusszz. Akár csak kicsi is, de plussz.

#207765 Zabás Előzmény: #207759

USAnak megint sikerült jól megszívatnia az EU parkett szereplőit!

Igaz még közel sincs vége a napnak!

#207749 Zabás Előzmény: #207743

én ezért pihenek ide oda , csiki-csukiznak! Elindítják visszaverik, leütik visszaveszik kész agyament a piac, alig van 3-4 egymást követő azonos színű gyertya 15-30percesen

Bár mindenhol 1,31-et hallok mostanában, nagyobb az esélye, hogy ha +1X 1,34 közelébe megy akkor onnan nagyot fog esni!

#207730 Sanguis Előzmény: #207715

Én pedig reggel beültem EURJPY longba, és ahelyett, hogy hagytam volna békén, fordítottam a kilövés előtt.