szép forgalom.
szép forgalom.
Még a végén igazad lesz...
Nyitóban egyből 126000 db vétel...
De borítottak is egy szépet.
ne bántsd buxit, mert még előkerül, és elmagyarázza neked, h. csak irigy vagy a krémre :DD
akik sok embert beugrasztottak ebbe a ... nem is tudom mibe... most lapítanak mint a ....
de most tényleg, ha volt nyúlralli, ez miért ne lenne elég ok rá? :O
:) nagyon.
Napok óta öntik, miért lenne rally?
én tényleg drukkolok érte, m. egy tisztes menny-ű phylt szedtem össze
holnap ceva ralli!!! 15%-os limittel lesz
Számolja vki, hogy az alábbiból kb. mennyi van még?
6,750,000 darab, HU0000098918 ISIN azonosítóval rendelkező, egyenként 200 forint névértékű, 1,350,000,000 forint össznévértékű törzsrészvény, melyet 2010. február 16. napjával vezettek be a tőzsdei kereskedésbe.
Hiába no, nem tudok könnyen szabadúlni innen :-)
Szóval: Rekord időn belűl a piacon termett a tárgyalás eredménye, ilyen sem volt még eddig. Ez történelem! Ebből holnapra olyan rali lesz, ami centire beárazza mindazt a pénzösszeg-követelést , amit az alperesnek eszeágában sem lesz kifizetni :-)
A büszkeségeink! Ha majd lesz Neked is csemetéd megtudod :-)
A Phylaxia befektetésem amúgyis az övé lesz ahogy elnézem. Egy kör sört tud majd fizetni a haveroknak belőle (talán) :-)))
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a
továbbiakban: „Társaság”) tájékoztatja a T. Befektetőket, hogy a Társaság, mint
felperes valamint a Ceva-Phylaxia Zrt. I. rendű, Ceva Sante Animale II. rendű és
Chinoin Zrt. III. rendő alperesek között folyamatban lévő perben a mai napon a
Legfelsőbb Bíróság az alpereseknek a Fővárosi Ítélıtábla 2009. április 21-én
meghozott jogerıs részítéletével szembeni - elsődlegesen a részítélet indokolásának
megváltoztatása, másodlagosan a részítélet hatályon kívül helyezése iránti -
felülvizsgálati kérelmét elutasítva a másodfokú bíróság fenti, jogerős részítéletét
helybenhagyta. A Legfelsőbb Bíróság megállapította, hogy felperes a
Részvénytársasági Szerződéssel a szabadalmak tulajdonjogát nem ruházta át I. rendő
alperesre, így a felek között létrejött Licenciaszerződés érvényes, a felperes
díjkövetelése alapos. A felperesnek járó licenciadíj összegét az elsőfokú bíróságnak
kell megállapítania.
tiszta óvoda:))
szidol réz és ezüst tisztítására, én még szidoloztam küszöböt, kilincset, ezüstkanalat kiskoromban nagymamáméknál :)
Szidol? Nem tudtam mi az. A google szerint fémtisztító :-)
Na, nézzünk más után is
10pont, taps :))