ahogy látom a pszichikai nyomás használ, 499 és 504között kb 5k-t akarnak eladni... 497-489között nettó1k vásárló sincs :)
ahogy látom a pszichikai nyomás használ, 499 és 504között kb 5k-t akarnak eladni... 497-489között nettó1k vásárló sincs :)
Na, már 390-es vételi ajánlat is látszik, de egyelőre nem pánikol senki.
Mi a fene? Lelki terrorral próbálkoznak, hogy 402-490-ig nem áll bent senki? :)
Beadna valaki 600 db-ot, máris jönne majdnem a -20 -as KV szünet.
Én még januárban jegyeztem fel magamnak, hogy ha megtalálja az alját ahol eloldalazgathat (szvsz ez az átlag 500), akkor köv emelkedés min fél év... lassan fél távnál tartunk...
Bizony, egy 1xx Ft-os árfolyam után nyilván lenne megint egy felhúzás, azaz olyan nagy kockázat nem lenne benne szvsz.
Most nem nehéz venni papírt 500 +/- 5 Ft-os tartományban, csak nagy kérdés, hogy ha valaki napjainkban megveszi, akkor rövidesen örülhet vagy sírhat inkább, mert szépen be van szűkülve, valamelyik irányba elmozdulás lesz rövidesen.
azaz de szép is volt a 700ig tartó rali :)
átlag 500ra be van lőve ez egy jó ideje, lassan valaminek történnie kell...
200-ért ugyan nem fognak, az fix. Beletolnám minden lóvém.
De szép is volt az a 2008 őszi rally 141-ről 720-ig 9 napon át +20%-os emelkedés mellett... :)
belenéztem pf-en a book topikba, tök jó, hogy ismét srv vásárlásról álmodoznak egyesek... ha jól tudom 1ft-tól 950ig van felhatalmazásuk szal miért vennének 900ért ha vehetnek 300é vagy netalán 200é? ami nem lehetetlenség, hisz nem likvid a papír, valamelyik nagy megönti lefele, akkor bármi megtörténhet, hisz nincs az a szilárd kezű speki aki ne dobná 400alatt a 600, 700on vásárolt pakkját... na ez jó kis elmélkedés volt...
Figyelmedbe ajánlom Csusza hajrázó topikját :))
Egyébként ott van még a phili, pannergy is...
Ez eddig kimaradt a mai kispapír meghúzásokból.
Hajrá booksi, hajrá! :))
Vajon ez mikor fog megindulni? Nagyon stabilan tartja ezt az 500 Ft körüli szintet.
óóó bazz elnéztem a dátumot... nincs is fent... fene :S
nincs gyj,
április 15.én 2008. évi éves beszámoló főbb adatainak közzététele, majd
április 30.án 2008. évi éves jelentés közzététele
http://bet.hu/newkibdata/103522463/Meghivo_bookline20100303.pdf
türelem, lesz ez még több is, egy probléma van ezzel a papírral, az nem mozgatja aki nem akarja...