Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#206937 banyaiz Előzmény: #206906

keményen nyomod, van egy ismerősöm 2 tv-je van egymás mellett ilyen esetekre. :D

Arsenal nagyon szép focit játszik, előbb-utóbb csak kijön a lépés nekik Bl-ben, bár nekem Mu a kedvenc.

#206906 Koffein Előzmény: #206886

laptop a térden, digi sport belőve fio bayern meccsre, tv2n arsenal porto istenkirálycsászárság :D

arsenal gól de szép volt :DDDD

szerk: amit az arsenált csinál nem egyéb mint kőkemény alázás :D

#206886 banyaiz Előzmény: #206879

Kár pont egy időben megy Fiorentina meccsel, az is jó kapcsolgatok kettő között. :D

#203506 matgab Előzmény: #203400

Hát ezt a Koeman-t továbbra sem értem.

Ez lenne a jövő csapata? Dárdai? Király?

Nem akarnám bántani a következő játékosokat, de látta már valaki JÓL JÁTSZANI Dárdait, Szélesit, Bodort, Torghellét??? Mindig ugyanazok az arcok akár bizonyítanak , akár nem.

Tényleg azt kezdem hinni, hogy igaz az a történet, amit hallottam, hogy a magyar válogatottban azok játszanak, akiknek a menedzserei így akarják eladni az általuk dajkált tehetségeket...

Az is érdekes, hogy ez a színtelen, szagtalan holland-típusú (?) (mondjuk ilyen gyenge játékot én még a hollandoktól soha nem láttam) játék milyen szinten tud unalomban tartani egy meccset.

Várhidi felépített egy szerethető fejlődő csapatot, amit mára teljesen eltűntetett ez a holland csóka...

Az a néhány fiatal aki bekerül még látszik hogy lelkes néhány meccsen keresztül, de mikor látja, hogy a többiek nem akarnak megszakadni a meccsen, akkor egy idő után ezek is asszimilálódnak -mondván a franc egye eg, ezekkel nem lehet nyerni, most sérüljek le ezekért??!

Hát én tökre így látom...