keményen nyomod, van egy ismerősöm 2 tv-je van egymás mellett ilyen esetekre. :D
Arsenal nagyon szép focit játszik, előbb-utóbb csak kijön a lépés nekik Bl-ben, bár nekem Mu a kedvenc.
keményen nyomod, van egy ismerősöm 2 tv-je van egymás mellett ilyen esetekre. :D
Arsenal nagyon szép focit játszik, előbb-utóbb csak kijön a lépés nekik Bl-ben, bár nekem Mu a kedvenc.
jaja, porto csúnyán ég
laptop a térden, digi sport belőve fio bayern meccsre, tv2n arsenal porto istenkirálycsászárság :D
arsenal gól de szép volt :DDDD
szerk: amit az arsenált csinál nem egyéb mint kőkemény alázás :D
nagy gól, szép volt
Kár pont egy időben megy Fiorentina meccsel, az is jó kapcsolgatok kettő között. :D
sztm is :O) de ezt pont szünet után írni, furcsa :D
x-elt a barca, elég baj ez....
legyen tartása az embernek, most emiatt nem leszek még lengyel barát :)))
vegyek piros-fehér sálat??? ?:)
Bazz ...
Ilyen nincs ...
:)
http://sportgeza.hu/futball/2010/03/05/fasisztak_es_kommunistak_a_futballpalyakrol/ azt megnézném, amikor a komcsik és a nácik egymás ellen játszanak, milyen a népi hangulat a lelátókon és a pályán:)))
Hát ezt a Koeman-t továbbra sem értem.
Ez lenne a jövő csapata? Dárdai? Király?
Nem akarnám bántani a következő játékosokat, de látta már valaki JÓL JÁTSZANI Dárdait, Szélesit, Bodort, Torghellét??? Mindig ugyanazok az arcok akár bizonyítanak , akár nem.
Tényleg azt kezdem hinni, hogy igaz az a történet, amit hallottam, hogy a magyar válogatottban azok játszanak, akiknek a menedzserei így akarják eladni az általuk dajkált tehetségeket...
Az is érdekes, hogy ez a színtelen, szagtalan holland-típusú (?) (mondjuk ilyen gyenge játékot én még a hollandoktól soha nem láttam) játék milyen szinten tud unalomban tartani egy meccset.
Várhidi felépített egy szerethető fejlődő csapatot, amit mára teljesen eltűntetett ez a holland csóka...
Az a néhány fiatal aki bekerül még látszik hogy lelkes néhány meccsen keresztül, de mikor látja, hogy a többiek nem akarnak megszakadni a meccsen, akkor egy idő után ezek is asszimilálódnak -mondván a franc egye eg, ezekkel nem lehet nyerni, most sérüljek le ezekért??!
Hát én tökre így látom...
látom 1-0ra vezetnek :(